![]() |
Ten artykuł to chyba na zlecenie TK Maxx. Co tu się podniecać. Kolejny szmatex w mieście.
|
![]() |
Oczywiście że tekst sponsorowany chyba redakcja dostała bony świąteczne w tym szmateksie.
|
![]() |
"Firma oferuje przede wszystkim ubrania, buty i akcesoria znanych marek, w cenach do 60 proc. niższych niż w tradycyjnych salonach.
Sieć chwali się, że sprzedaje modne, wysokiej jakości produkty znanych marek na zasadzie „off-price” – czyli taniej od regularnych cen sprzedaży danych produktów w Polsce i na świecie."
... czyli sklep typu outlet.
Typu Vabbi (po nowemu MyShop), czy ToNext.
...................
Ja i tak wolę ciuchlandy, gdzie można trafić markowy towar za 10 - 15 - max 30 zł i to prawie nieużywany.
|
![]() |
Szału z cenami nie będzie, zresztą sami zobaczycie.
|
![]() |
Odwiedziłam TK Maxx kilkukrotnie w Warszawie i Katowicach. Smrud i brud. Ceny wcale nie takie niskie. Żeby coś znaleźć konkretnego trzeba mieć anielską cierpliwość. Jeden, wielki ciuchland, nie ma czym się podniecać.
|
![]() |
Nie ma się czym jarać... TK Maxx to po prostu zwykły szmateks... Tyle że mający siec sklepów pod jedną nazwą.
|
![]() |
nie dawno pisałem wam że Plaza opustoszeje - myślę że ten proces właśnie się zaczyna
Fantasy Park - rozrywka nie miała wzięcia - ciekawa sprawa zawsze był to dochodowy dział rynku a tu proszę w centrum Lublina rozrywka się nie opłaca...
ciekawe prawda?
dobrze że choć Go Go na deptaku ciągle działa
|
![]() |
Jeszcze napisz, że to wina Wiącka i FRL.
|
![]() |
czy to będzie inna forma popularnych szmateksów :ph34r:
|
![]() |
NARESZCIE! :D
|
![]() |
to wina Wiącka i FRL.
|
![]() |
Hahah byłam w tkmaxx w Warszawie. Same szmaty, uzywane, brudne i pogniecione. Taki second-hand dla nuworyszy.
Jedyny plus to fajne artykuły AGD. No cóż, studenteczki cichodaje będzie teraz stać i na perfumy i na diora:)
|
![]() |
Otwórzcie PRIMARK ;-)
|
![]() |
A to ciekawe jak komentarze krytykujace DW znikaja z forum.
|
![]() |
supr pomysł chociaż szkoda kręgielni...
|
![]() |
Szkoda, że idea TK MAXXA z wysp u Nas się nie zupełnie nie sprawdza. Będąc w Anglii za każdym razem odwiedzając TK MAXXA wychodziłem minimum z 2 siatkami. Jakość tych ubrań była świetna, ceny bardzo zachęcające. Gdy tylko wchodziły TKeje w Polsce wybrałem się do Wrocławia na zakupy przypominając sobie stare dobre czasy, a to co mnie tam zastało zdziwło mnie strasznie. Ubrania jak z taniej odzieży, ceny wywindowane w kosmos - co kraj to obyczaj? Pokazałem niedawno tą sieć swojej dziewczynie będąc w Trójmieście i Warszawie, ale niestety nic się nie zmieniło. Polecam odwiedzić TK MAXXA, ale tylko i wyłącznie na wyspach.
|
![]() |
tkmaxxy w Polsce nijak maja sie do tych rodowitych w uk, tam to są wyprzedaze, u nas ceny z kosmosu i do tego same nieciekawe łaszki
|
![]() |
ciekawe ilu obywateli chin, Bangladeszu, Tajwanu, Sri Lanki itd. musi zginąć by marki takie jak H&M, TK MAXX, Resreved itd.. zaprzestaną wykorzystywać tych biednych ludzi i malutkie dzieci za 1 dolara dziennie ?
|
![]() |
bo to wina FRL i władz Lublina, które tych oszołomów słuchali np. w sprawie reklam w centrum miasta ...
|
![]() |
nie tylko w tej sprawie niestety...
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.