![]() |
co to za gest ? czyzby kryzys wieku sredniego
|
![]() |
To tzw. "diabełek" często pokazywany przez członków kapel heavy-rockowych w latach 70/80/90-tych XX wieku. Ten z disco-polowej kapeli "Boys" też widocznie pozuje na Księcia Ciemności. :) |
![]() |
Czy faceci z disco polo zawsze muszą być takimi pi|zdami?
|
![]() |
Nie zdziwię sie jazeli juz wkrotce decydujacy o losach tego kraju zaproponuję zmiane jego nazwy na DISCOPOLAND.
|
![]() |
wiocha w najgorszym wydaniu się szerzy...syf
|
![]() |
Nie znam typów. Mam Spotify, i Lasta, to znaczy, że nie słucgham tej muzyki.
Z najbliższych relatowanych gatunków to moze muzyka Caountry i ewentualnie Dolly Parton.
|
![]() |
chamy dajta rosołu oijozibjhoibzln
|
![]() |
kocham was moje panie na wasz widok k u t a s staje, kocham was mówię szczerze, choc w tęmiłość sam nie wierzę.
|
![]() |
Tak i o ich pi)zdowatości świadczy to że robią dużą kasę w odróżnieniu do tych biednych niepi(zdowatych rockkapel. |
![]() |
Niby tak, mają szmal, ale nadal są piz|dami. To ja już wolę być tym biedniejszym. |
![]() |
super to jest konkurs
już mam mokre krocze
|
![]() |
Nie o ich pizdowatości świadczy to, że zaspokajają gusta wieśniaków, bez względu na miejsce zamieszkania. |
![]() |
Co ma duża kasa do tego ,może miec kasę i dalej będzię wsiową pizdą nie umiejącą śpiewać z tekstami z dupy wziętymi ,mogłem napisać grafomanem ,ale milośnicy tej niby muzyki nie wiedzieli by o co chodzi, a tak jest prosto w sam raz dla nich
|
![]() |
Super! Że... dopiero teraz o tym piszecie! Trzeba było poczekać tak jeszcze z parę dni! I tak na marginesie MILLERA a nie jakiegoś Mellera... Profesjonalizm pełną parą!
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.