![]() |
Wydarzenie na skalę światową!
|
![]() |
Lista zaprzańców PO-ZSL jest znana - Głosowali w 2012 w Sejmie PRZECIWKO sprowadzeniu wraku TU - 154 do Polski: większość posłów PSL, wszyscy od tuska i palikota.
|
![]() |
Wyniki imienne posłów PSL głosujących w 2012 PRZECIWKO NAKAZOWI ZWROTu WRAKU Tu-154 z Fed Rosyjskiej:
1. Borawski Edmund - Przeciw ,
2. Bury Jan - Przeciw ,
3. Grzeszczak Eugeniusz Tomasz Przeciw ,
4. Łopata Jan Przeciw ,
5. Łuczak Mieczysław Marcin Przeciw ,
6. Ozga Krystyna Przeciw ,
7. Pawlak Mirosław Przeciw ,
8. Smolarz Henryk Przeciw ,
9. Sztorc Andrzej Przeciw ,
10. Tokarska Genowefa Przeciw ,
11. Żelichowski Stanisław Przeciw ,
A kogo widzimy na zdjęciach??????????
|
![]() |
jej Pisory nawet teraz w komentarzach musicie tak się zachowywać??????
Dajcie spokój proszę chociaż dziś! apleuje do waszego rozsądku i honoru!
|
![]() |
[justify] My apelujemy do Was siedem lat o wyjaśnienie katastrofy i do czego doszliśmy za waszych rządów PSL-PO. [/justify] |
![]() |
A ja się rodzinie dziwie, że zgadza się na takie marne show nad pomnikiem bliskiej osoby. Bardzo nie smaczne.
|
![]() |
Nie jestem PiSiorem a komentarz wstawiłem i mam do tego prawo i nie życzę sobie posądzania mnie o jakieś trolowanie.
|
![]() |
Kto oprócz rodziny i dlaczego starał się pamiętać o Edwardzie Wojtasie ? Przecież Kosiniak-Kamysz i jego klika ma na ten temat identyczne poglądy jak Anodina.Czyż to nie ci tamto miejsce "przekopali na głębokość 1 metra"by na dnie zakopać tą tragiczną historię ?. Kto jak nie Putin,Tusk i koalicjant Kamysz tą prawdę tam "udeptywali" aby ta nie ujrzała światła dziennego?.
Panie Wojewodo Czarnek ,daj Pan spokój - ta hołota i tak tego nie zrozumie ...lepiej było pojechać i złożyć kondolencje szczerze bolejącej matce pilota który pochodził z naszego Województwa.
Tym zabarwionym na różowo jest bez różnicy kto leży w grobie na który noszą kwiaty ...czy Popiełuszce czy Kiszczakowi.
|
![]() |
oglądam właśnie relacje z pokomisji Smoleńskiej twierdzą, że samolot rozpadł się w wyniku detonacji bomby termobarycznej...
o Matko boska za klika lat będziecie się wstydzić do przynależności tej sekty...
|
![]() |
Mój ty Bożę ile siły mają corki i żona Wojtasa że co roku uczestniczą w różnym show.To dożynki to tablice kamienie ku czci i jeszcze Pani Alina zabiera głos.Ja przeżyłem podobną traumę i po kilkunastu latach nie mogę wyjść do ludzi bo się zle czuję.Dziwię się też politykom że w ciszy samotności nie pójdą na grób pomodlić się tylko pijar pijar pijar .Pani sekretarz województwa w tym najlepsza .Jakie to małe jakie płytkie i to ciąganie rodziny na te różne uroczystośći.Ale rodzina chyba to też lubi bo wyrażą na to zgodę.Modlitwa ta w zaciszu spokoju i refleksja to to czego potrzebują ci co odeszli .Ciszy zadumy refleksji a nie kamer mikrofonów przemówień portali zdjęć .Odpoczywaj w spokoju Edwardzie
|
![]() |
Bravo! wreszcie ktoś prawdę napisał o tym corocznym show towarzyszy z PSLu. Żenada. Żrą sie w tym PSLu między sobą a przed kamerami i foto jedną, wielką, kochającą rodzinę udają.
|
![]() |
I to jeszcze nad grobem kolegi. Małe, małe i jeszcze raz małe ludki !
|
![]() |
Haha ha ha ha a któż taką piękną prawdę pisze. Piękne to.
|
![]() |
Prostytutki PSLu
|
![]() |
Wszyscy politycy tak samo czynią .W naszym woj. zginął Edward przypominam Gosiewską z PIS i jeszcze parę pań co na tragedii męża kariery polityczne robili i robią .A politycy jak hieny to wykorzystują.
|
![]() |
Tragedia wielka człowiek jak inni .Dobry urzędnik uczynny wrażliwy myślę że i uczciwy.Nie musiało go to dotknąć .Nie musiał leciec tak jak i inni .Poseł nie jest urzędnikiem nie wykonuje poleceń przełożonego .Popatrzcie moi drodzy gdzie latają Posłowie .Egzotyczne kraje zawiedzanie świata.Robią to i PISowcy posłowie i z PO i wszystkich innych partii. Pamiętacie Pruszkowskiegp ile wylatał czy NOWAK z Elizówki cały świat .Sosnowski Drabczuk i.Chciał poleciał i zostawił rodzinę w żąłobie.Nie róbmy z tego męczeństwa.Wypadek przy pracy.Gdyby nie on się zgłosił inny chętny by zginął.
|
![]() |
nasza niezwycięzona armia głównie czas traci na cmentarzach ,marszach a kontrmarszach kościelnych typu pielgrzymki ,czy pilnując zniczy ,wieńców , kupy kamieni .a kiedy oni coś robią na poligonie? chyba nawet nie wiedzą jaki kolor ma trawa?
|
![]() |
Cmentarze marsze to element musztry dla żołnierza.Nic im się nie stanie.Gorzej jak każą żołnierzom oglądać telewizję narodową
|
![]() |
i stoją ,jak dziady kościelne ,zamiast isć na laski i wódke,normalnie zmarnowana młodość
|
![]() |
Wyniki imienne posłów PSL głosujących w 2012 PRZECIWKO uchwale NAKAZUJĄCEJ Federacji Rosyjskiej ZWROT WRAKU Tu-154 z Fed Rosyjskiej: 1. Borawski Edmund - Przeciw , 2. Bury Jan - Przeciw , 3. Grzeszczak Eugeniusz Tomasz Przeciw , 4. Łopata Jan Przeciw , 5. Łuczak Mieczysław Marcin Przeciw , 6. Ozga Krystyna Przeciw , 7. Pawlak Mirosław Przeciw , 8. Smolarz Henryk Przeciw , 9. Sztorc Andrzej Przeciw , 10. Tokarska Genowefa Przeciw , 11. Żelichowski Stanisław Przeciw , A kogo widzimy na zdjęciach??????????
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|