![]() |
A to co ? Na Ukrainie nie wolno ? Musowo w Lublinie ?
|
![]() |
Czy Polacy podobnie będą świętowali 100 lecie swej Niepodległości we Lwowie?!
|
![]() |
To już ukraina czy jeszcze Polska? Co tam robią nasi żołnierze?
Ciekawe czy ukry pozwoliłyby we Lwowie na podobną uroczystość ku czci Orląt Lwowskich? Bardzo w to wątpię!
|
![]() |
No i wszyscy diabli się w piekle cieszą!
|
|
|
![]() |
Ja chyba nie wierze w to co widze. Ukraincy swietuja w Polsce niepodleglosc. Won szoszońskie łby do siebie tam swietowac. Mordowali naszych i jeszcze swietowac im sie zachciali na naszej ziemi. Szoszońskie gnidy
|
![]() |
Won!!!!!!!!
|
![]() |
paszoł won swołocz!!!!!!!!!!
|
![]() |
Niesmakiem ...
|
|
|
![]() |
Ja przyjechala z ukrainy i robie tu uczciwie a polaki nie zawsze uczciwe i nieraz mi nie zaplacili a klną i upijają sie gorzej niż na ukrainu i brudno tu
|
![]() |
Te obchody to wielki nietakt wobec Polaków, czy władze Lublina tego nie dostrzegają?
|
![]() |
Największy niesmak to udział w tym Wojska Polskiego. Ciekawe też czy te pieśni narodowe nie były antypolskie śpiewane na polskiej ziemi.
|
![]() |
Wszystkiego najlepszego dla Braci Ukraińców w stulecie proklamowania Ukraińskiej Republiki Ludowej, pierwszego ukraińskiego państwa w jej historii.
Wolna i niezależna Ukraina, to gwarancja wolnej i niezależnej Polski.
|
|
|
![]() |
A nie mogą świętować u siebie na Krymie lub w Dombasie ?
|
![]() |
Obywatel chyba Ukrainy.Mądry Polak durnot by nie pisał. |
![]() |
Ukraińcy, jak wszystkie narody świata mają prawo do własnego państwa, Polacy nie powinni recenzować Ukraińców w ich dążeniach do tworzenia tradycji i historii własnej państwowości
|
![]() |
Prastary ukraiński Lu.....
|
|
|
![]() |
wot etot durak |
![]() |
ten abel czy kain, wot wielkoj ,kak piec
|
![]() |
Ziobro z Brudzińskim chcą z jednej strony zdelegalizować " Dumę i Niepodległość " a z drugiej strony pozwala się aby tu na POLSKIEJ ZIEMI, na oczach tych którym wymordowano w bestialski sposób 140 tysięcy dzieci ,ojców,matek,dziadków,sąsiadów, bestialska diaspora urządzała sobie pokłonne pikniki . Jaka dla mnie Kresowiaka jest różnica pomiędzy Hitlerem a Banderą ? ?????? ŻADNA.
Póki co to swoją postawą rezuny udowadniają że do tej pory niczego nie zrozumieli , dlatego uważam że jest wielkim błędem że szkolimy im armię i że uczymy bezpłatnie ich dzieci.
Już swojego czasu Amerykanie wyszkolili afgańskich Talibów i dzisiaj mają ich za śmiertelnego wroga - tu może być to samo. Pytam - ilu z nich po tej uroczystości w Lublinie dzisiaj pojechało do Monachium aby pokłonić się Banderze ? Czy to może być tolerowane a tamto nie ? czy jedno i drugie na tej ziemi nie powinno mieć miejsca ?
My dobrze pamiętamy komu służyła ich "armia ludowa "
|
![]() |
co za ch... na to pozwolił?
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.