![]() |
WITAM ! Nie wiem czy może był już ten wątek, ale.. W tym roku pisalam maturę, moim marzeniem jest iść na psychologię na UMCSie. Niestety to marzenie pojawiło się już po wynikach maturalnych.. Z potrzebnych tam przedmiotów zdałam polski w podstawie na 90%, w rozszerzeniu na 80% i matematykę w podstawie na 64%. Czy mam szanse się dostać? Dziękuję z góry za odpowiedź, pozdrawiam.
|
![]() |
Witam!
Ja tez zdawalam w tym roku mature i teraz spedzam czas czytajac wypowiedzi na przeroznych forach dot. studiow. Poczatkowo planowalam studiowac poloznictwo, ale odezwaly sie marzenia z czasow gimnazjum, kiedy to pozeralam wszelkie ksiazki o tematyce psychologicznej, jakie wpadly mi w rece.
Matura wypadla mi raczej marnie. 72% rozszerzona biologia, 52 rozszerzony niemiecki, 38% rozszerzony polski. Watpie bym z takimi wynikami dostala sie na psychologie, ale nadzieje zawsze miec warto. Ktos ma jakies opinie? Dostane sie? Czekam niecierpliwie na odpowiedzi.
Co do wypowiedzi poprzedniczki: zycze Ci szczescia w rekrutacji. Moim zdaniem dostaniesz sie bez wiekszego problemu.
|
![]() |
Obie się dostaniecie bez problemu. Rok temu próg wynosił 214 pkt, a wy macie znacznie więcej
|
![]() |
ja mam polski 65 pr (rozszerzony) a matme 64 pr (podstawowy)
dostane się ?
|
![]() |
Sprzedam materiały przydatne na studiach psychologicznych na UMCSie. Notatki opracowania i skrypty. Literatura wg sylabusow z poszczególnnycih przedmiotów. Materiały do egzaminów. Więcej informacji telefonicznie. 725891060
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|