![]() |
Tytuł powinien brzmieć "Dwóch miszczów prostego odcinka"
|
![]() |
Dziwne,że nikt nie krytykuje za to drogowców . Niestety w 99% wina leży po stronie nieodpowiedzialnych kierowców . Podobno zdarzają się w zakładach wulkanizacyjnych jeszcze auta na oponach letnich .
Jeśli TIR blokuje cały ruch,kierowca powinien zostać ukarany wysokim mandatem . Następnym razem założyłby łańcuchy .
|
![]() |
[qNastępnym razem założyłby łańcuchy .
Baranku Boży! Łańcuchy są na wielki kopny śnieg. Jeżeli miał letnie opony, to mandat. Jeśli miał conajmniej uniwersalki - to madad dla "drogowców".
|
![]() |
mandat za letnie opony LOL
polewke mam z ciebie xD
|
![]() |
WRÓCIŁ MAŁY ŚNIEŻEK NA DROGI WSI LUBLIN I JUŻ KATAKLIZM KOMUNIKACYJNY!!MOŻE WASYL I JEGO KOMPANY PŁCI OBOJGA Z RATUSZA POWINIEN OTWORZYĆ WYPOŻYCZALNIE PIASKAREK,CHA,CHA ALBO ROWERÓW!!
|
![]() |
Potwierdza się niestety, że podstawowym problemem naszych dróg nie jest zima, czy śnieg, bo to wiadomo od tysięcy lat, że w styczniu jest zima i śnieg, ale brak umiejętności i myślenia naszych kierowców...
|
![]() |
taka sama sytuacja miala miejsce niedawno...dokładnie ta sama sytuacja i 2 pasy zastawione;/
|
![]() |
Jak tam na Sikorskiego? Odmuliło się już?
|
![]() |
Nie brak umiejętności naszych kierowców tylko brak mozliwości i chcęci drogowców
|
![]() |
Łanuchy są nie tylko na śnieg ale i na lód. W tym przypadku faktycznie mogłyby pomóc. Problem ten pojawia się zawsze jak tylko popada, Tiry mają problemy z pojazdem na wzniesienia na drogach. |
![]() |
na lancuchach mozna jezdzic tylko po osniezonych i oblodzonych drogach wiec co mial kierowca tira zalozyc przed wjazdem pod gorke lancuchy a jak wjedzie to je zdjac? pajace
jezdzilem teraz po miescie i nie zauwazylem ani jednego pluga ! oprocz pluga na uliczce osiedlowej !
|
![]() |
A jak myślisz kolego... czy w górach tak nie trzeba robić?? |
![]() |
Walnij się łańcuchem w ten pusty łeb,to może wyobrazisz sobie tiry stojące przed każdą górką w mieście i kierowców zakładających łańcuchy. |
![]() |
Walnij się łańcuchem w ten pusty łeb,to może wyobrazisz sobie tiry stojące przed każdą górką w mieście i kierowców zakładających łańcuchy. |
![]() |
a czy Lublin lezy w gorach ?
wystarczylo zeby wyjechali rano plugami sypneli sola i by sie wszystko roztopilo i tiry by nie staly pod gorke ! ale wielcy krolowie nie beda ruszac dupy z bazy tylko jak kierowcy rozjezdza i beda czarne drogi to wyjada i po asfalcie beda sunac plugami
|
![]() |
Kolego Andrzeju... Przede wszystkim proszę ciebie, abyś mnie nie obrażał. Pusty łeb może masz Ty, albo ktoś z Twojej Rodziny. Zwykła kultura nakazuje, aby w taki sposób nie obrażać ludzi na forum publicznym i jak widać Tobie tej kultury najwyraźniej zabrakło... Odpowiem też na Twoje pytanie - nie wyobrażam sobie sytuacji o której piszesz... ale nie wyobrażałem sobie również sytuacji, w której TIR blokuje Sikorskiego. Co lepsze?? Żeby założył łańcuchy, czy żeby stał tam przez godzinę lub dłużej?? Pomyśl na przyszlość, zanim coś napiszesz i nie obrażaj innych |
![]() |
Kolegami to nie jesteśmy i nie będziemy. Bzdury jakie wypisujesz świadczą tylko o jednym. Nikt ci tego jeszcze nie powiedział?.
|
![]() |
Proszę w takim razie mi powiedzieć, o czym świadczą (jak PAN twierdzi) bzdury, które według PANA wypisuję. Po proszę mi uwierzyć - nikt mnie nie próbował uświadomić. Proszę mi powiedzieć, gdzie i jakie bzdury wypisałem. PROSZĘ PANA - może i dobrze, że nie jesteśmy kolegami... Kto chciałby mieć takiego niekulturalnego kolegę... PROSZĘ PANA - chciałbym również się dowiedzieć, co powinien zrobić kierowca w takiej sytuacji?? Usiąść na poboczu i płakać?? I w końcu ostatnie - skoro nie jesteśmy kolegami, dlaczego PAN pisze do mnie "na ty". |

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.