![]() |
Traktory, Górnicy, Wielbiciele toru, Frankowcy - czekam z utęsknieniem na zimę stylecia :(
|
![]() |
Dla mnie jest to oburzające. Jakieś ktosie, chcą zrealizować swoje prywatne cele i wymusić na władzach miasta, by im z naszych podatku sprezentowały tor. W tym celu naraża się tysiące innych mieszkańców na niedogodności i stratę czasu w korkach. Czy demokracja musi się kojarzyć z anarchią? W w praworządnym państwie, władza nie powinna chronić interesu ogółu mieszkańców przed pseudo protestami?
|
![]() |
25-30 to jest normalna prędkość w centrum ok.16.00. Sam jestem ciekawy, jak można się szybciej poruszać autem po ul. Narutowicza czy Krakowskim w tych godzinach... Widać, że rzadko tam bywacie... Ech...
|
![]() |
toru kartingowego? na takim nie ma miejsca na samochody
karać mandatami idiotów aż im się odechce terroryzować mieszkanców
|
![]() |
toru kartingowego? na takim nie ma miejsca na samochody karać mandatami idiotów aż im się odechce terroryzować mieszkancówTy pewnie znasz taki tor kartingowy na parkingu przy markecie dla ciebie i dzieci a chodzi o prawdziwy tor kartinowy dla prawdziwych chłopaków, taki na którym nigdy nie byłeś. |
![]() |
Dla mnie jest to oburzające. Jakieś ktosie, chcą zrealizować swoje prywatne cele i wymusić na władzach miasta, by im z naszych podatku sprezentowały tor. W tym celu naraża się tysiące innych mieszkańców na niedogodności i stratę czasu w korkach. Czy demokracja musi się kojarzyć z anarchią? W w praworządnym państwie, władza nie powinna chronić interesu ogółu mieszkańców przed pseudo protestami?Nie jakies ktosie sprezentowaly tor... Tor byl ale komus przeszkadzal wiec zostal zamkniety. Wypadalo by otworzyc nowy skoro ktos pieniadze za niego wzial?... |
![]() |
Bardzo dobrze..bo k****a zamiast wiat przystankowych mogliby zrobić miejsce, gdzie miłośnicy motoryzacji mogliby swobodnie poszaleć... idąc tym trybem rozumowania to zlikwidujmy place zabaw i postawmy wszędzie trzepaki...
|
![]() |
Społeczeństwo jest coraz bardziej roszczeniowe. Dajcie mi to, dajcie tamto. Masakra.
|
![]() |
Bardzo dobrze..bo k****a zamiast wiat przystankowych mogliby zrobić miejsce, gdzie miłośnicy motoryzacji mogliby swobodnie poszaleć... idąc tym trybem rozumowania to zlikwidujmy place zabaw i postawmy wszędzie trzepaki...a ilu ludzi na tym torze jeździ jednostki wole postawić 10 wiat przystankowych dla wielu pasażerów MPK niż tor który służy garstce a ja chce np Motoru w Ekstraklasie niech miasto daje i wiecej ludzi by było na meczach jak na tym torze |
![]() |
Właśnie utknęli w korku na Narutowicza..."Protestujący" chyba nie wiedzą. że od 16 do 19 miasto i tak stoi w korkach?
|
![]() |
Właśnie utknęli w korku na Narutowicza..."Protestujący" chyba nie wiedzą. że od 16 do 19 miasto i tak stoi w korkach?A skąd mają wiedzieć? Gimbaza w ogóle bardzo mało wie, wtórni analfabeci - miszczowie prostej. Ha ha ha!!! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|