![]() |
zabudujmy zielone górki czechowskie to smog bedzie mniejszy
mysle ze jakis profesor podjoł by sie wydania takiej opinii
|
![]() |
Cholera,znowu napalili zagranicznym węglem!
A minister prosił.
|
![]() |
ciemny narodzie co za propaganda przed wielu laty kiedy lublin byl miastem przemyslowym a ludzie palili w piecach tez byl smog ! i co ? i nic a teraz robia panike bo chca przepchnac ustawe
|
![]() |
Zły stan powietrza nie bierze się z Marsa.Jest niby Straż Miejska która powinna kontrolować czym pali się w piecach ,ale przecież to urzędnicy którzy pracują a nie są służbą więc wieczorem i nocą nie uświadczy się takowych w terenie.Pogonić to towarzystwo do roboty a jak nie to pogonić ze stołków i wzmocnić etatowo policję .
|
![]() |
To jakaś moda obecnie na to całe pisanie o smogu? Jakoś nie przypominam sobie, żeby rok temu ktokolwiek o tym wspominał a nie widzę powodów, dla których powietrze obecne miałoby się tak drastycznie różnić od tego zeszłorocznego. To co, rok temu nikt tematu nie ruszał i był zamiatany pod dywan, czy teraz nagle zaistniały jakieś powody, żeby na każdym kroku siać panikę? Ja tam nie wiem, mam astmę ale nie oddycha mi się jakoś gorzej. A jak patrzę przez okno to byłoby całkiem przejrzyście, gdyby okno było czyste ;) :p
|
![]() |
Ciasna,wysoka zabudowa w centrum ogranicza przepływ powietrza.
|
![]() |
Bo to wina kaczora jest. I grypa też.
|
![]() |
Propagandowy artykuł mający na celu wzbudzić w nas poczucie winy i przekierować nas na jeżdżenie mpk.
|
![]() |
Zabudujcie górki czechowskie to wokół nie będzie przewiewne na miasto tak zuk do ciebie mowie
|
![]() |
Wysoka zabudowa w centrum? W Lublinie? To jakiś żart? Czy nigdy w mieście innym nie byłeś i nie widziałeś wysokiej zabudowy?
|
![]() |
Wiekszosc rodzin ma po 2-3 samochody. Do sklepu wiele osob jezdzi 500 metrow zamiast ruszyc d-pe i przejsc piechota. Zabija Was wasz wlasny styl zycia i zadni radni Wam nie pomoga bo nie sa cudotworcami. Przestancie wszedzie sie wozic samochodami, idzcie na spacer, odwiedzcie rodzine (piechota), pojezdzijcie rowerem.
|
![]() |
Sprawdźcie w Bychawie, tam oddycha się tylko dymem
|
![]() |
wyciąć wszystkie drzewa zabetonować wszystkie place zielone zabudować korytarze przeciągowe a mieszkańcy się zaduszą i nie będzie problemu ze smogiem
|
![]() |
Proponuję alarm smogowy nazwać Krzysztof na część wielkiego przyjaciela deweloperów zabudowujących korytarze powietrzne
|
![]() |
Śmierdzi ze sie nie da otwozyc okna nawet ze by przewietrzyc mieszkania, drzew co raz mnie, a co raz wiecej budynkow. ludzie jeszcze chwila i bedzie trzeba spieprzac na wies z tego zasyfionego miasta. Żuczku zrob cos z tym zamiast niszczyc przyrode.
|
![]() |
Będziemy się truć, trudno. Dla Żuka najważniejsza jest "pomoc" deweloperów w jego kampaniach wyborczych a nie zdrowie mieszkańców. Sorry, takiego mamy prezydenta.
|
![]() |
Prawda jest taka ze miasto przez 8 lat nic nie robiło w walce ze smogiem
|
![]() |
Przez 8 lat PO nie walczyła ze smogiem to teraz mamy takie powietrze. Oni nawet wspierali smog sprowadzajac najgorsze paliwo ze wschodu.
|
![]() |
skąd macie te dane.tu jest co innego:
***envir.wios.lublin.pl/?page=raport-godzinowy&data=28-01-2017&site_id=2&csq_id=1283&dane=w2
|
![]() |
teraz pytanie do autorów, które dane są prawdziwe?
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.