![]() |
NARESZCIE COŚ BĘDZIE DZIAŁO
|
![]() |
Azoty reprezentuje trzech graczy, Jan Sobol to reprezentant Czech :)
|
![]() |
Szok : http://plurl.pw/lewandowski_zginol <-- czytaj tu ;(
|
![]() |
Prezesa Hołysza parcie na szkło...
|
![]() |
A czy ktoś zapyta jaki jest koszt dla Mosiru tego meczu? Przecież ten wyjazd musi sie Azotom opłacać?
|
![]() |
A czy ktoś zapyta jaki jest koszt dla Mosiru tego meczu? Przecież ten wyjazd musi sie Azotom opłacać? A czy ktoś zapyta jaki jest koszt dla Mosiru tego meczu? Przecież ten wyjazd musi sie Azotom opłacać?Policz 3000* (średnia cena biletu) 16.5zł. Koszty organizacji na mosirze na pewno będą wyższe niż w Puławach, ale ta nadwyżka kosztów zwróci się z biletów. Dolicz pieniądze od dodatkowych sponsorów, którzy na pewno będą mieli dużą chrapkę zaprezentować swoje logo pdczas tego widowiska. Poza tym świetna akcja marketingowa, takie mecze podnoszą wartość zespołu, a wiele osbób z Lublina może zacząć się interesować grą Azotów.. A jestem pewien, że frekwencja dopisze. Powinien być komplet :) |
![]() |
Patrzcie na tego idiote, ponad 7 mln odsłon --> http://otourl.pl/jaki_gup_debil_frajer_haha_miala_
|
![]() |
walcie się ja ide
|
![]() |
Policz 3000* (średnia cena biletu) 16.5zł. Koszty organizacji na mosirze na pewno będą wyższe niż w Puławach, ale ta nadwyżka kosztów zwróci się z biletów. Dolicz pieniądze od dodatkowych sponsorów, którzy na pewno będą mieli dużą chrapkę zaprezentować swoje logo pdczas tego widowiska. Poza tym świetna akcja marketingowa, takie mecze podnoszą wartość zespołu, a wiele osbób z Lublina może zacząć się interesować grą Azotów.. A jestem pewien, że frekwencja dopisze. Powinien być komplet :)Dopisze dopisze o frekwencję się nie martw z Puław jadą kibice i będzie ich sporo + osoby które chodzą na mecze do Lublina nie jest daleko więc na pewno się wybiorą no i oczywiście kibice z Lublina oraz Kielc bo i tacy będą. Szkoda że nie było to zaplanowane wcześniej bo może wtedy Polsat by zawitał z wizytą na Globusa! |
![]() |
No i gdzie można kupić te bilety? Wiadomo wreszcie?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.