![]() |
Faktycznie- te kobiety bo facetów mało tam pracuje harują jak muły. Często się zastanawiałem jak one mają dotrwać do 67 roku w tym kieracie. Nad ich losem zastanawiam się ja i może ktoś jeszcze ale nie Bodnar któremu zdaje się między innymi i za takie coś polski podatnik płaci ,podatnik którym są i pracownicy Biedronki. Bodnar- relikt Komorowskiego woli zajmować się ochroną praw Mazguły.
|
![]() |
Są niezbite dowody i badania że im pracownik zarabia więcej tym jest mniej efektywny i bardziej rozczeniowy. To właśnie tam gdzie zarobki są dobre jest najwięcej strajków , górnictwo , szkolnictwo itd. Związki zawodowe potrafią zniszczyć niejeden zakład , tak jak to np zrobiono z Odlewnią Ursus gdzie w momencie w którym posypały się nowe zamówienia z zachodniej europy związkowcy zaczęli buntować załogę i doprowadzili do upadku odlewni (kto wie czy nie byli opłacani przez konkurencję z branży odlewniczej) Akurat gdzie jak gdzie ale w biedronce jest dobra sytuacja pracowników , wiadomo że nikt tam nie zapłaci 5000zł na kasie ale płace i warunki pracy są co najmniej na 4. Co oznacza że pracownicy tam harują? Nie uważam że praca tak jest cięższa niż gdzie indziej , to jest praca fizyczna a nie ośrodek wypoczynkowy. Każdy który czuje się niedoceniony może zmienić pracę i miec lepsze warunki pracy i płacy . Na co czekają ci niezadowoleni w biedronce???
|
![]() |
ciągle zastanawiam się co ich tam trzyma. Kraj w dobrobycie, płacą 500 za bzykanie, a dzieci na wschodzi nie jedzą już mięsa szczurów. Pomijam jakość produktów i bajzel w tym sklepie dla Polaczków biedaczków.
|
![]() |
Najlepszą pomocą dla pracowników hipermarketów i dyskontów (pracujących ciężko i w stresowych warunkach) będzie to, żeby 2 maja w ogóle nie robić zakupów. Ja bez wizyty w sklepie tego jednego wytrzymam. Każdy z was też.
|
![]() |
A co mnie obchodzi że pani jadzia czy halinka ma źle. Nie chciało się uczyć, znalazła pracę adekwatną do swoich umiejętności, zgodziła się na proponowane warunki to niech robi to co do niej należy. Mi jak nie odpowiadała praca, to ją zmieniłem. |
![]() |
A glupis pan jak but z lewej nogi sadzac ze ludzie pracujacy w supermarketach to nieuki.Niejeden jest po studiach czy z matura
|
![]() |
Matura dziś nic nie znaczy, a filologia czy teologia na kulu raczej nie powinna być nazywana studiami... |
![]() |
Dluzej smieszne i tak sie tam stoi kolejki do kasy sa dlugie przewaznie jedna kasa czynna a jak juz cie skasuja z zakupow to nie dadza sie spakowac i juz kolejny klijent liczony i mieszanie produktow siec ogolnie slaba wole Lidla
|
![]() |
Najlepszą pomocą dla pracowników hipermarketów i dyskontów (pracujących ciężko i w stresowych warunkach) będzie to, żeby 2 maja w ogóle nie robić zakupów. Ja bez wizyty w sklepie tego jednego wytrzymam. Każdy z was też.Dokładnie masz racje,to będzie bardziej bolesne finansowo dla Biedronki czy Lidla niż strajk Włoski,a straty dla jednej czy drugiej sieci będzie można liczyć w setkach milionów złotych.
|
![]() |
Ja to nie wiem że te ludzie nie mogą się wiecznie nakupywać !
W piątek kolejki jakby miała być wojna. Wiozą do kas pełne koszyki żarcia i piwska.
|
![]() |
Dzięki wielkie, teraz już wiem żeby jej jutro nie odwiedzać.
|
![]() |
Jestem po studiach (nie filologia ani teologia na KULu) i pracuję na kasie. Nie raz już doświadczyłam ludzkiej nieżyczliwości. Traktuje się nas jak śmieci, ludzi gorszej kategorii. Zawalamy czasem po 12 godzin za marne grosze. Z tego co wiem w Biedronce nie mają takiej tragedii jeśli chodzi o wynagrodzenia.
|
![]() |
Jak to mawiał pewien polityk- zmieńcie pracę jak się nie podoba. Jak nie macie wykształcenia czy predyspozycji do pracy w innym zawodzie to zarabiacie proporcjonalnie w supermarkecie do swoich kompetencji - źle wam nie płacą. Ja życia innym ludziom nie utrudniam gdy mi kariera zawodowa nie wychodzi.
|
![]() |
Zgodzę się z Panem?, ale za straty tego dnia odpowiedzą pracownicy. W tekscie było wyraźnie, że nie wszyscy pracownicy dostaną premie. Takie podejscie pracodawcy prowadzi do wyscigu szczurów, wzrostu nienawiści między ludźmi.
|
![]() |
Popieram protest. Jeśli ktoś udaje, że zatrudnia, to udajemy, że pracujemy.
|
![]() |
Uważasz te studia za gorsze od innych? |
![]() |
to widać |
![]() |
To dotychczas nie przestrzegali?! Stąd tyle błędów i pomyłek na rachunkach!
|
![]() |
Wyraźnie widać, że w biedronkach brakuje ludzi do pracy. Ludzie tam z reguły uwijają się jak w ukropie bo mają mnóstwo obowiązków. A jeszcze bardziej współczuję im kiedy muszą obsługiwać śmierdzących ludzi z brudnymi łapskami.
|
![]() |
To tam strajk włoski nie trwa cały czas ? Bo jakość obsługi i kultura jest na poziomie chlewiska !!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|