Ciekawe jak długo postoją w nienaruszonym stanie. Jedna nocka i dresiarskie bydło zajmie się kabinami. Szkoda wywalać pieniądze na coś, co nie przetrwa zbyt długo. Polacy nie dojrzeli jeszcze do czegoś takiego.
|
|
Gdyby autobusy kursowały wcześniej niepotrzebne byłyby te komputerowe wychodki.
|
|
e tam, myślę, że dresy nie będą miały 2zł na to żeby tam wejść. W Szkocji są takie toalety (ba,w jednym mieście nawet na takiej Lubartowskiej:) I kibelek stoi I nie zdewastowany ani nic.
|
|
nie Polacy, a Lublinianie, nie dorośli do "rarytasów"... i wcale się nie dziwię, że S17'stką a właściwie jej brakiem Polska A broni się przed Lublinem i jego zacnymi mieszkańcami... P.S. Płaszcza nie wpuszcza się w spodnie!!!!!
|
|
Sracz a sprawa lubelska. Być albo nie być.
|
|
Takie przybytki są już gotowe tylko kupić je w renomowanej firmie. Znów wyda się finans na dokumentację, komisja wybierze projekt i zacznie się to co z czego Lublin słynie. Naprawianie, poprawianie a tempus fugit.
|
|
Jestem stałym użytkownikiem MPK od paru lat, czyli finansuję tą firmę. Dlaczego mam płacić za ogólnodostępne toalety, które są dla mnie osobiście zbędne, a jeździć będę nadal brudnymi starymi autobusami, które same przypominają za przeproszeniem sracz? Tak samo nie potrzebuję elektronicznych rozkładów jazdy. Przede wszystkim potrzebny jest porządny tabor, punktualność, a dopiero jak tu będzie uporządkowane, można się zabierać za jakieś rzeczy ponadstandardowe. ZTM - nie róbcie z siebie idiotów, a z waszych klientów durniów!
|
|
i dobrze. niech kupią ich nawet 100! jeśli najdzie mnie potrzeba, będę miał gdzie skoczyć w miarę komfortowych warunkach i odżałuje te 2 złote bo widzę, że dla niektórych tutaj 2 złote to być albo nie być. szkoda tylko, że "inni" mieszkańcy naszego miasta, z tępym wyrazem twarzy, z trzema paskami na spodniach i kosą w kieszeni, nie będą tak entuzjastycznie nastawieni do nowości i zaraz zechcą zamanifestować swoją odmienność. Więc wszystko w rękach policji lubelskiej, aby chroniła te cudeńka tyle, że gdyby to była inna policja- dajmy na to rzeszowska, plan by się udał, niestety nasza lubelska nastawiona jest tylko do opychania się pączkami, wystawiania mandatów i wożenia grubych dupsk samochodami
|
|
Widziałam takie toalety we Francji. Wyglądają zdecydowanie lepiej niż te na zdjęciu. Mam nadzieję, że nowe będą ładniejsze, bo te zdecydowanie mogą stanąć na Majdanku...
|
|
sam robisz z siebie idiotę. jeździsz mpk od paru lat i nie zauważyłeś, że autobusy są ładniejsze, nowsze, lepsze, mają monitoring, drzwi otwierane przyciskami, monitory z informacjami z miasta i świata i inne ciekawe rzeczy. zgadza się, że jest jeszcze trochę starych autobusów (Jelcze Pr 110 i ikarusy przegubowce), ale jest ich mało. Poza tym, jak jesteś taki mądry, to pokaż mi miasto, w którym cały tabor jest nowiutki i czysty jak łza. też jeżdżę MPK (oraz pojazdami AKL i Irex'u) i zauważam znaczną poprawę na przestrzeni ostatnich 2 - 3 lat, w porównaniu do tego, co było kiedyś, a pojazdami MPK poruszam się od dobrych kilkunastu lat. toalety na przystankach - sprawa zajebista, potrzebna bardzo. a wyświetlacze mówiące, za ile będzie autobus, to już też powoli standard i normalne udogodnienie dla pasażerów. zresztą - służy to właśnie uporządkowaniu, o które się tak dopominasz. moim zdaniem pomysł zajebisty. dodam jeszcze, że dresiarze są wszędzie, nie tylko w Lublinie i nie tylko w Polsce. młodzież we wspomnianej Francji czy Wielkiej Brytanii potrafi być bardziej bezmyślna i agresywna. toalety przetrwają. a jak ktoś z Was zobaczy dresiarza zachowującego się nieodpowiednio, to niech nie spierdziela szybko do domu, ale niech zwróci uwagę albo przynajmniej zadzwoni na Policję. gwarantuję Wam, że ta wtedy przyjedzie i zrobi co trzeba. a "Polska A" nie będzie się od Was odcinać, jak przestaniecie narzekać k...wa na wszystko i non stop być niezadowolonymi, malkontenci! jak narzekacie na rzecz, która jeszcze nie powstała, to co się dziwić, że każdy przetarg czy cokolwiek opóźnia się przez setki protestów itp. a do tego kogoś, kto narzekał na wygląd toalet - zaprojektuj ładniejsze. co byś chciał(a)? ludwika XVI w złocie? czy co? |
|
No i widzicie ! Władza po raz kolejny robi wam dobrze.
|
|
ZTM to niech odda zabrane przystanki, tymi działaniami to tylko potwierdzają, że pasażerowie się nie liczą. Najważniejsze przetargi. Niech przywrócą przystanek na Szymonowica,funkcjonował prawie 9 lat. Najbardziej to potrafią tylko zaszkodzić. Niekompetencja "bije na alarm". Jeśli ZTM musi istnieć, to niech przynajmniej zarządzają ludzie przyjaźnie nastawieni do potrzeb mieszkańców korzystających z komunikacji miejskiej. Skargom nie ma końca, a w odpowiedzi tylko przetagi, przetargi...
|
|
Szczerze mówiąc chylę czoło!Jednak coś pozytywnego może wydarzyć się w Lublinie!!!
|
|
no i co wy na to okoliczne wieśniaki lublin to jednak stolyca bedziecie przyjezdzac pogapic sie na nasze piekne szalety.
Jestem taki dumny ze jestem polakiem lubelakiem!!!
|
|
DO 'DERWA',postaw deb***owi kibel a jak się cieszy.Stolycę to ty widziałeś na obrazkach czopku.
|
|
nie prawda bo i w tvn warszawa pokazuja ale trzeba miec satelite...
|
|
DW zniża się do poziomu piaskownicy pisząc o takich pierdołach, a WY trolle internetowe zniżacie się jeszcze niżej dyskutując o kiblu (??!!).....
|
|
dokładnie jak kolega wyżej 1 max 2 nocki i po sprawie a z 3,4 mln nie zostanie nic może kilka rozwalonych, pomalowanych, obsranych "przystanków". mało to razy wandale rozwalali przystanki i szyby w nich? 0 sprawców i ukaranych podobnie będzie z tymi chyba że policja 24/h będzie przy nich czuwać. lublinianie nie dorośli do takich rzeczy. króluje patologia z kibicami Motoru na czele. nawet jak stadion im wybudują(w co wątpię) to i tak sami go rozwalą nie potrzeba gości przyjezdnych. kilka nowych kibli/stadion nie zmieni ich kultury bo to jest praca na długie lata.
|
|
po co te komputery w szalecie lepiej zatrudnic kogos do opieki nad wc, bedzie taniej i nowe miejsca pracy dla studentów beda!!!
|
|
to nie lublinianie rozwalaja przystanki tylko przyjezdni którzy nam zazdroszcza dobrobytu
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|