![]() |
Nawet żaden z tych panów nie nadaje się na prezydenta tak pięknego miasta jakim jest Lublin
|
![]() |
Pan Miszczuk sprawdził się w biznesie, sprawdza się w PKP Informatyka, więc byłby dobrym szefem struktur nie to co pan Sylwester, który nigdzie nie pracował.
|
![]() |
ale się pchają na stołki, a Lublin jak był zaściankiem tak dalej jest, kto ich rozlicza z czegokolwiek, w co wy wierzycie, była, jest i będzie ściana wschodnia
|
![]() |
Tułajew??? Litości. Ta miernota nie powinna być w sejmie nawet. Przewodniczącym PIS w regionie. Nie ma głupszych, jak już się kompromitować to na całego. Dajcie jakaś kurę czy indyka, będzie tak samo, ale przynajmniej śmiesznie.
|
![]() |
O! Jaksię cieszę,że nie jestem członkiem PiS. Jestem blisko tej partii ale to co wyprawiają to jest żałosne. Jak nie mają kogo wybrać to niech pożyczą z SLD, PSL, PO.NIe mają ludzi, mają tylko ustawiaczy.
|
![]() |
I po bólu! Szefem Tomasz Miszczuk!!
|
![]() |
Co to za miernota pan Michałkiewicz........
|
![]() |
Tułajew to największy imbecyl w lubelskim pisie i od kiedy obserwuje jego żałosną działalność wydaje mi się że ma jakiś ukłąd z platformą by lubelskiej prawicy zaszkodzić.
|
![]() |
Ten osioł tułajew nadaje się szefa jak kastrat do chędożenia. :)
|
![]() |
takie rzeczy w gminie garbów. fałszywe struktury pis.
***naszgarbow.pl/uwaga-wyborcy-prawa-i-sprawiedliwosci-trwa-skandaliczna-proba-budowy-oszukanych-struktur-lokalnych-pis-co-w-garbowie-zrobil-radny-grzegorz-koziol-i-spolka/
|
![]() |
Pan Michałkiewicz bezwzglédnie powinien byç odsuniéty !!!za jego zarzadzaniem PIS traci traci ludzie juź maja $wiadomos¢ I oceniajã etyké
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|