![]() |
Nasuwa się jedno proste pytanie: dlaczego Pan v-ce Prezydent Fic na żądanie przedstawicieli Ery wyprosił ze spotkania dziennikarzy???????????????????????????? Czy to nie śmierdzi??????
|
![]() |
pewnie maja telefony w plusie lub idei(orange) bo nie sadze że stacjonarny w TPSA
|
![]() |
W taki oto sposób Pan v-ce Prezydent Fic pokazał kto rządzi w Lublinie - on i ERA. Dlaczego władze miasta stają przeciwko mieszkańcom - którzy udowadniają, że sprawy toczą się niezgodnie z prawem??? Czyich interesów pilnuje Pan Fic????? Dlaczego Prezydent Wasilewski chowa głowę w piasek????? Co tu jest grane??? Dla kogo my mieszkańcy wybieramy rządzących???
|
![]() |
Jeżeli mieszkańcy Szafirowej, Bursztynowej uważają, że maszt będzie szkodził im dzieciom to powinni sami zrezygnować z używania komórek, gdyż w obecnej chwili szkodzą dzieciom innych ludzi. W końcu gdzieś te maszty teraz stoją. Niech sami wykonają pierwszy krok - bo na razie to jest czcze gadanie. (mieszkam przy Bursztynowej)
|
![]() |
Drodzy Państwo śledzę informacje o maszcie mimo że nie mieszkam na Porębie ale przeraża mnie to co robi nasz Ratusz !!!!! Dlaczego ludzie mają walczy o to czy coś im szkodzi????Podejmuje się haniebne decyzje i depta godność człowieka w tym mieście!!!!!Nie dopuszczacie mediów do rozmów bo ..............? Cofiemy się do średniowieczaOj Panowie z PO dobra reklama przed wyborami - pokazujecie to na co was staś dobrze że o czasie!!!!!!!A ja i moja rodzina na was głosowaliśmy.............
|
![]() |
śmierdzi ale i cuchnie
|
![]() |
Co to za urzędnicy, którzy nie wiedzą jaki mają zakres kompetencji. znów wpadka pana Fica, nie pierwsza zresztą. Tak to się dzieje jak się nie słucha większości, tylko za kasą sie leci. A propo, jak oświetenie na pańskiej ulicy - nie za ciemno pod latarnią?
|
![]() |
[ b] FIC DO DYMISJI - KTO JEST ZA? niech podniesie rękę i naciśnie enter.
|
![]() |
http://tomasz.gasior.webpark.pl/
|
![]() |
tomasz.gasior.webpark.pl/Oto jak traktują nas władze miasta!!!
|
![]() |
no intelektem tutaj człowieku nie błysnąłeś....
|
![]() |
jestem za!!!! enter!!
|
![]() |
ja też głosowałam za PO....wiem że to był największy błąd, którego już nie popełnię!!!!
|
![]() |
Oj Panie micra i tutaj demagogia? Jakie "wyrzucić komórki"? Przecież ludzie walczą nie o likwidację masztu, ale jego odsunięcie od bezpośredniej bliskości ich mieszkań! Proszę w końcu zrozumieć tę subtelną różnicę;)
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|