![]() |
Dziwi mnie postawa pislamistów - tych z forum też. Przecież oddać samochód dla ratowania WOT to rzecz naturalna. Przecież nie będą nowe oficery ciężarówkami jeździć. Czy pislamiści - ci z forum też - zgłosili swoje auta do WKU? Przecież wasze SUVy nie są gorsze od SUVów drugiego sortu. Co was powstrzymuje od takiego kroku? Chyba nie jest to objaw waszego zepsucia i upadku moralnego?
|
![]() |
WOTowcy to mięso armatnie. Postaw ich z specnaz a gotowy tatar siekany. Jest to formacja czysto teoretyczne i za bardzo konwencjonalna. Dobra do obrony przed kobietami i dziećmi z patykami i kamieniami
|
![]() |
I gitara! Po co burżujom landary z napędem na 4 koła ?
|
![]() |
Rolnicy kanadyjscy przejechali dzisiaj 400 mil, aby dołączyć do konwoju wolności w Ottawie... nasi potulnie siedzą i czekają na kolejne podwyżki cen nawozów?
|
|
|
![]() |
Nasze konie po wojnie nie,wróciły.
|
![]() |
Taki z duby artykuł pożywka dla słabiej myślących, oglądających TVN. Prawo które pozwala zabrać auto przez jest praktycznie od zawsze zresztą autor wysilił się i wspomniał o tym. Pierwszy raz dowiedziałem się, że może się zdarzyć ze w razie zagrożenia/ wojny mogę stracić samochód był rok 1998.... Mieszanie w to WOT czy 18BZ to manipulacja rodem z "wolnych inaczej mediów".
|
![]() |
Mój samochód jest ubezpieczony i pewnie spłonie przypadkowo przed ew. przejęciem... to po to placę gigantyczne podatki żeby armia nic nie miała i okradała obywateli.......? ....państwo toretyczne z kartonu na trytki...!!!
Oczywiście takie "powiadomienia" bardzo uspokajają społeczeństwo...
|
![]() |
"Pamiętasz tą konferencję kiedy prezes się zdrzemnął? No to wtedy Mariusz powiedział coś o 300 tysiącach żołnierzy i o podwojeniu ilości czołgów. No i jak Mariusz to mówił o tych czołgach to prezes właśnie się obudził. I zapamiętał. No i miesiąc temu Mariusz odebrał telefon z Żoliborza z pytaniem: gdzie te czołgi i 300 tysięcy wojska. O ile mięso armatnie się powoła to z tymi czołgami kiepsko jest. I stąd pomysł z tymi SUVami. Spiszcie 600 furek z napędem 4x4 a jak trzeba będzie to wytnie się dach, obsadzi na tylnym siedzeniu moździerz i wciągnie do ewidencji jako pojazd terenowy o znacznej sile ognia czyli czołg. No. działajcie. Prezes będzie zadowolony, Mariusz będzie zadowolony, właściciele tych aut może trochę mniej".
|
|
|
![]() |
Na leśnych drogach na pewno lepiej poradziłby sobie Fiat 126p niż te pseudo "terenówki".
Te szmelce kupują ludzie o mentalności buraków-wieśniaków. Chociaż poprzeprowadzali się do miasta to myślenie zostało: duży samochód to i worek kartofli można wrzucić i świniaka przewieźć... Kiedyś wystarczały im Żuki...
|
![]() |
Jak czytam te prymitywne komentarze Trolla,Llubelaka fantoma to nie chce mi się wierzyć że to się dzieje naprawdę. Mozna być w opozycji do partii rządzącej ale żeby być w opozycji do włąsnej Ojczyzny?. Z drugiej strony historia zatacza koło - z takich (nie}ludzi wywodzą się pzryszli konfidenci i zdrajcy narodu.
|
![]() |
kees22 . Mówisz o Ojczyźnie pisanej z dużej litery czyli nie tylko obrysowi granic na mapie jakie wyznaczył nam Stalin? Pracuje uczciwie odprowadzając duże podatki - drugi prób przez 9 miesięcy. Kupuję głównie polskie produkty i jeśli chodzi o spożywcze i wykończenie aranżacje domu mieszkania . Podatki idą na armię w razie wojny oni są odpowiedzialni za obronę ja nie . Nie powołuje się spawacza na lekarza jak. Je ma lekarza na oddziale. Nie jestem winien temu państwu nic. myślę że spłaciłem "niepłatne" studia. Niestety zostałem w tej ojczyźnie która próbuje mnie stłamsić i okraść. W twoim mniemaniu jestem dobrym materiałem na zdrajcę? Od po-wojnia i wcześniej nasz naród raczej do wygranych nie należał rozbiory przegrana wojna komuna. Rozpamiętywanie tego i chodzenie w bluzie z kotwicą to dla ciebie prawdziwy patriotyzm ? Wpisujesz się w narrację pis konfederacja - jedni nieudacznicy drudzy aż strach pomyśleć co będzie jak dojdą do władzy....
|
![]() |
Przecież mamy nieprzebrane ilości gotówki, więc w czym problem? Wystarczy tylko nie kraść a pieniądze się znajdą. Okazuje się że ,,armia'' wyposażona w helikoptery z Świdnika od ośla sobonia nie ma nawet czym jeździć...
|
|
|
![]() |
Panie pułkowniku Kęs222, nie ma co się denerwować. Tak jak obiecałem najlepsza fura będzie dla pana. Nówka z Bawarii, taką jak pan zamawiał. Proboszcz będzie zazdrościł i nawet ten pana kolega z milicji. Ku chwale partii i towarzysza Drzemiącego.
|
![]() |
kees22 . Mówisz o Ojczyźnie pisanej z dużej litery czyli nie tylko obrysowi granic na mapie jakie wyznaczył nam Stalin? Pracuje uczciwie odprowadzając duże podatki - drugi prób przez 9 miesięcy. Kupuję głównie polskie produkty i jeśli chodzi o spożywcze i wykończenie aranżacje domu mieszkania . Podatki idą na armię w razie wojny oni są odpowiedzialni za obronę ja nie . Nie powołuje się spawacza na lekarza jak. Je ma lekarza na oddziale. Nie jestem winien temu państwu nic. myślę że spłaciłem "niepłatne" studia. Niestety zostałem w tej ojczyźnie która próbuje mnie stłamsić i okraść. W twoim mniemaniu jestem dobrym materiałem na zdrajcę? Od po-wojnia i wcześniej nasz naród raczej do wygranych nie należał rozbiory przegrana wojna komuna. Rozpamiętywanie tego i chodzenie w bluzie z kotwicą to dla ciebie prawdziwy patriotyzm ? Wpisujesz się w narrację pis konfederacja - jedni nieudacznicy drudzy aż strach pomyśleć co będzie jak dojdą do władzy....Nieprawda, jesteś całe zycie winny Ojczyźnie, ,Pieniądze? Przypomina mi to płatne wykupienie się z obowiązku za łapówkę. Ale doceniam twoje próby wywodów w przeciwieństwie do Trolla, dla którego nie ma żadnej świętości.Temu małemu zacietrzewionemu pieskowi dawno już govniana nieodwracalnie zryła łeb. |
![]() |
do kess22: a mi się nie chce wierzyć że wojsko polskie to armia generałow i kapelanów z 300 bojowymi mobilnymi ołtarzami polowymi... i że na to poszła gigantyczna kasa podatników...? i jeszcze mamy oddać własny dobytek...? Myślisz że cywilne samochody zmieniły by losy ew. wojny poza komfortowym wożeniem spasionych dub kapelanów i generałow...? A ty co oddasz gołodubcu...? Pewnie jak w tym dowcipie "dałbyś bo nie masz"... więc nie wycieraj sobie gęby patriotyzmem bo z ciężkiej pracy podatników armia ma to co ma...i to jest właśnie patriotyzm: ciężko pracować, budować silną gospodarkę żeby było z czego się zbroić... a że większość roztrwonili to nie moja wina... ale skad beneficiaż może to wiedzieć...
|
![]() |
do kess22: a mi się nie chce wierzyć że wojsko polskie to armia generałow i kapelanów z 300 bojowymi mobilnymi ołtarzami polowymi... i że na to poszła gigantyczna kasa podatników...? i jeszcze mamy oddać własny dobytek...? Myślisz że cywilne samochody zmieniły by losy ew. wojny poza komfortowym wożeniem spasionych dub kapelanów i generałow...? A ty co oddasz gołodubcu...? Pewnie jak w tym dowcipie "dałbyś bo nie masz"... więc nie wycieraj sobie gęby patriotyzmem bo z ciężkiej pracy podatników armia ma to co ma...i to jest właśnie patriotyzm: ciężko pracować, budować silną gospodarkę żeby było z czego się zbroić... a że większość roztrwonili to nie moja wina... ale skad beneficiaż może to wiedzieć...Nie wymieniłeś jednego chociażby merytorycznego argumentu. Nie chce mi z takim prostakiem dyskutować. |
|
|
![]() |
Przecież mamy nieprzebrane ilości gotówki, więc w czym problem? Wystarczy tylko nie kraść a pieniądze się znajdą. Okazuje się że ,,armia'' wyposażona w helikoptery z Świdnika od ośla sobonia nie ma nawet czym jeździć...Pamiętaj ,bo często zapominasz pisząc o misce ryżu zawsze o szczawiu. Szczaw to zdrowie a w parze z ryżem to niezła mieszanka. Już niedługo będzie marzec. |
![]() |
... na Starówce pod unijną szmatą Hummer stoi. Bierzcie!
|
![]() |
Nigdy!
Wojsko to patologia, niech sobie ci pseudowładcy zejdą zza biurek w sztabach na pole walki i giną a nie wyręczają się ludźmi i naiwnymi szeregowcami poubieranymi w mundurki. Niech B Gates i reszta pionków się powybija nawzajem a od nas wara!
Gadki o ojczyźnie to bełkot mający na celu wywołanie wstydu i poczucia winy a tym samym zachęcenia do pójścia na rzeź, typowy szantaż psychologiczny, który stosują tylko niebezpieczni psychopaci, gdy chcą znaleźć sojusznika.
|
![]() |
"Rutynowe działania". Sama prawda. Dla pisobolszewików okradanie Polaków z owoców ich ciężkiej pracy i wyrzeczeń to już rutyna.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.