![]() |
To dobrze że nie będzie studia, bo lewa ta orkiestra
|
![]() |
gdyby Owsiak zapłacił to by miał, najwyraźniej cała impreza by się nie zwróciła
|
![]() |
sam jestes lewy pisiorze
|
![]() |
Żałosne jest to co się dzieje od jakiegoś czasu w polsce. Dlatego w tym roku dam więcej na WOŚP. Niech tych prawych i sprawiedliwych szlak trafia !
|
![]() |
Kupując kebaba zapraszasz do domu araba !!!
|
![]() |
"Lewy" to ty jesteś.!.
|
![]() |
To, że reżim walczy z opozycją to jeszcze jakoś zrozumieć można ale zwalczanie chorych dzieci to już się w głowie nie mieści.
|
![]() |
smutne to... wstyd TVP ! czy to źle, że dzieciaki od lat są leczone sprzętem WOŚP?
|
![]() |
Jejku nie będę mógł teraz spać przez tą wiadomość. Kraj popadnie w czeluści piekielne bo Owsiaka TVP1 nie poparło.
|
![]() |
Brawo TVP! Nic nie dawać ,puste puszki!
|
![]() |
Nasi Jąkała zbiera taki glajc a rodzice maleństw, którym niezbędna jest operacja w USA muszą sami żebrać ludzi o 1,5 mln PLN, żeby do operacji dziecka doszło.
|
![]() |
Kupuje szpitalny sprzęt z demobilu a dzieciom co Im potrzeba na operację za granicą POkazuje figę.
|
![]() |
To się trzeba zdecydować: WOŚP+Złoty Melon dają na leczenia dzieci, czy też, wrzucający do puszek/?? TVP transmitowałaby zapewner, gdyby Owsiak, nie chciał za DARMO transmisji dostać i potem roczek ZA DARMO sobie kotlety wcinać. Mam nadzieję, że ubeckie inicjatywy odejdą razem z ich patronami w niebyt i już nie będą nas straszyć i się naśmiewać z ubogich Polaków, emerytów sutymi emeryturami resortowymi. Jad i manipulacje, jak widać, obecne, antypolskie. |
![]() |
pisowskie dno
|
![]() |
W Polsce jest wiele fundacji i wszystkie mają w statucie wspaniałą działalność a tylko jedna miała miała darmowy czas antenowy w TVP i darmowe reklamy. Ciekawe dlaczego?
|
![]() |
jak ja mam dac to wiem gdzie mam sie zgłosic
|
![]() |
Rydzyk dostal prawie 30 baniek na fundacje i co zrobil
|
![]() |
120 tys dzieci i młodzież zbiera forsę do puszek od rana do nocy. I zamiast każdemu z Nich wręczyć 10 PLN bon na kawę, herbatę i pączka lub kanapkę to nigdy na taki gest nasi Jurcio nie poszedł. Za to ON i Jego świta jedzą piją i paradują w TVP. TVP winna do tej akcji zastosować taryfikator jak do innych akcji reklamowanych w TVP. Ciekawe, że w Judolandzie tylko 2 persony mają pozwolenie na zbiórkę pieniędzy. To Ochojska i Jurcio. A kraj ma rzekomo 38 mln luda. Do 2 stosują Konstytucję a reszcie Konstytucja ta nasi daje GWno.
|
![]() |
panie owsiak pozdrawiam pana i szanuje co pan robi Rok temu bedac w szpitalu na dlugotrwalym leczeniu korzystalem z panskiego sprzetu Ciekawi mnie czym by ludzi leczyli gdyby nie owsiak Wielki szacun dla pana
|
![]() |
Pozwolę sobie przy okazji przypomnieć że pieniądze zebrane przez WOŚP w 2016 roku po odliczeniu działki dla "Fundacji" stanowiły minej niż jeden (!) procent funduszu przeznaczonego w budżecie na opieke zdrowotną. Kolejny problem jest taki że WOŚP kupuje wyłącznie sprzęt a tego w naszych szpitalach raczej nie brakuje i który z braku pieniędzu na normalną, codzienną działalność szpitali stoi nie używany w magazynach. Także WOŚP jest jedynie dla osób które raz w roku dadzą dychę i nakleją sobie serduszko uważąjąc że temat bycia "dobrym" i "ratującym chore dzieci" na najbliższe dwanaście miesięcy mają z głowy. A że przy okazji wiele osób z tego żyje jak pączki w maśle to już zupełnia inna kwestia.
|
Strona 1 z 4
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.