![]() |
Populiści powinni mieć zakaz sprawowania funkcji publicznych przez 10 lat!
|
![]() |
przejrzał na oczy, lepiej późno niż wcale :)
|
![]() |
Brawo Panie Radny! Odezwał się w Panu głos sumienia! Jako jedyny się Pan postawił Prezesowi. Głos rozsądku wygrał! Wielkie ukłony w Pana strone
|
![]() |
Hahaha brawo Panie Pruszkowski, nie tylko Pan Krzysztof Hetman się z tym zgadza, również ja i jeszcze wielu innych. Żadnych głosów nie kupicie głupcy. Każdy ma dosyć Waszych rządów!
|
![]() |
Andrzeju nie denerwuj się...trzeba wyrażać śmiało to co się myśli ;) brawo dla Pana.
|
![]() |
Pan Pruszkowski nie wie, że nie da sie usunąć czyichś postów na facebooku a jedynie udostępnić lub nie ?? :D 630 tysi w rok w PGE (chyba całkiem nowoczesna i idąca z duchem czasu spółka) a nie nauczyli obsługi mediów społecznościowych?
|
![]() |
Wiceprezes PGE a nie umie odróżnić udostępnij od usuń. Takich fachowców daje nam dziś PiS (Pieniądze i Stanowiska). Zarabia 630 tys zł z naszych podatków a jak sam się tłumaczy nie umie czytać ze zrozumieniem.
|
![]() |
za tyle kasiorki co przytulił w pge (ponad 630 tysi) można by ***yć na jakiś kursik z obsługi z fejsa :d tam napewno wytłumaczą, że się nie da usunąć czyjegoś posta a jedynie udostępnić :d
|
![]() |
Nie tyle przejrzał na oczy, ile przez pomyłkę udostępnił swoje prawdziwe stanowisko. Już starożytni mawiali, że kłamstwo wyleci muchą, a wróci słoniem...
|
![]() |
Jeszcze jakbyś Pan oddał kasę z Państwowej Spółki, to miałbyś Pan czyste sumienie. Wtedy już można zacząć jeździć nad morze i przyzwyczajać się do piachu.
|
![]() |
To Pana tłumaczenie to jak dziecka z podstawówki. Jak Pan tak zarządza PGE jak facebookiem to ja już nie mam pytań.
|
![]() |
Nie potraficie zreformować...a co Wy potraficie? Spier*olić....aaaa i jeszcze nakraść. To Wam leciutko przychodzi!!
|
![]() |
Brawo Panie Redaktorze za czujność!
|
![]() |
Prezes zaraz wyciągnie konsekwencjie i wyśle Pana na Sybir
|
![]() |
Haha A. Pruszkowski jest mistrzem. Pownien pisać paski w wiadomościach. Brawo za wyjście z cienia ;-)
|
![]() |
Ale rekatorzy widać czujni. Bardzo dobrze.
|
![]() |
Brawo Panie Andrzeju. Nigdy się z Panem tak nie zgadzałem jak dzisiaj :)
|
![]() |
No normlanie parodia westernu. Żeby swoich trolować. Takie rzeczy tylko w PiS.
|
![]() |
No grubo Panie radny.... Polecam częściej mówić to co się myśli :-)
|
![]() |
No i wyszło szydło z Pruszkowskiego. Ale co tam 630 tys zł w 2017 roku się przytuliło :-)
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|