![]() |
A ten dziadek był na pokazie garnków albo koców elektrycznych? I może wypełniał ankietę ze wszystkimi swoimi danymi?
|
![]() |
Skąd emeryci mają takie oszczędności...
|
![]() |
Jak oszuści typują emerytów? Ile trzeba mieć na koncie?
|
![]() |
Ok, to jak ma się zachować taka starsza osoba? Proszę o instrukcję.
|
|
|
![]() |
A mówią, że emeryci nie mają na leki, a tu takie ekstrawagancje
|
![]() |
Skąd oszuści wiedzieli że dziadek ma taką kasę ? Trafili go na chybił trafił ? Przecież to nie możliwe bo to jak 5 w totka. Kto udostępnił dane tej osoby ze stanem konta ?
|
![]() |
Sami udostępniają dane na pokazach sprzętu.
|
![]() |
Ktoś kto jest tak niemądry na starość musiał być niemądry również w młodości.
|
|
|
![]() |
Dziadki kupują lampki zeptera za 3tys. , które świecą żarówką halogenową za 20zł. Nic mnie już nie zdziwi.
|
![]() |
Ten starszy pan powinien mieć opiekuna i zakaz rozmowy na tematy których nie ogarnia.
|
![]() |
Głupich nie sieją.Jakim sposobem emeryt zgromadził tak pokaźną kwotę?Skąd oszuści wiedzieli w którym banku dziadek miał konto i ile pieniędzy zgromadził?A w ogóle co to za g..niany bank,że konto emeryta nie było zabezpieczone kodem jednorazowym (zdrapką) lub choćby sms-sem (gorsze zabezpieczenie).Każdy przelew jest (powinien być) autoryzowany właśnie kodem jednorazowym.
Kiedyś ok.22-giej zmuszony byłem dokonać przelew (pewny odbiorca większej kwoty).Ledwo kliknąłem WYKONAJ,natychmiast zadzwoniła do mnie osoba z banku i zapytała czy ja zleciłem przelew,do kogo,etc.Czyli była jeszcze ewentualna szansa na wstrzymanie przelewu...
|
![]() |
To penie jakiś biedny mundurowy emeryt na którego muszą się już od 30 lat składać młodzi zarabiający 2000 brutto.
Myślał że na tamten świat zabierze te pieniądze ??
|
|
|
![]() |
To trudne do zrozumienia dla takich jak ty. Moje pytanie jest POdobne; skąd bardzo młodzi ludzie mają wypasione fury? |
![]() |
Najbardziej wkurw***ce jest to że pomimo niby zabezpieczeń w banalny sposób można załozyć konto na tzw słupa , zaciągnąć na pijaka kredyt 5 mln zł czy kupić cos na raty . Nikt tego nie weryfikuje a banki mają w dup*e komu i co wypłacają. To samo z kartami SIM , cała ta szopka z weryfikacją a jak ktoś chce to bez problemu kupi kartę na słupa. Wszystko fikcja !!!
|
![]() |
Czy nikogo, także Policji nie dziwi, że najczęściej oszuści oszukują niezwykle bogatych staruszków. Moja teściowa ma emeryturę ok. 1400 /mc i ledwie wiąże koniec z końcem, nie mówiąc o oszczędnościach!
|
![]() |
Ok, to jak ma się zachować taka starsza osoba? Proszę o instrukcję.
--------------------------- INSTRUKCJA
Powiedzieć "żegnam", rozłączyć się i dopiero wtedy wybrać 997.
|
|
|
![]() |
jak taki inteligentny ciekawe skąd miał tyle kasy... i po co mu ? Jak widać pieniądze szczęścia nie dają, nawet te z 500+
|
![]() |
Dostają kasę od rodziców albo kradną. A skąd emeryci maja takie oszczędności? |
![]() |
Mi 500+ daje duuużo radości. Nie to, że je otrzymuję, wystarczy że lemingi kwiczą z "bulu" i bez "nadzieji" :p Tak trzymać. Teraz zapłaczą się, bo galerianek w niedziele nie upolują.
|
![]() |
Karty telefoniczne rejestruje się nie po to, by chronić się przed terroryzmem, ale by skradzione startowki z kiosku były bezużyteczne. Tu chodziło o ochronę interesow operatorow, a nie bezpieczenstwo obywateli. W Niemczech od lat to funkcjonuje i nie pamiętam, ile już kart zarejestrowałem na jeden adres... księgarni. Tam można przez internet dokonać rejestracji. Dowód osobisty nie jest wymagany.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.