![]() |
"Wbiec na przejscie" mozna tylko w PRL-u i PRL-u bis. W cywilizowanym swiecie to sie nia zdarza, bo kierowca widzi pieszego na chodniku i reaguje wcześniej. U nas przesiadłszy się z kobyły do samochodu ma zawsze i wszędzie pierwszeństwo na jezdni.
|
![]() |
Taki stary,a taki głupi....
|
![]() |
Szczególnie dużo kierowca widzi w nocy, gdy pieszy idzie ubrany na ciemno, bez żadnych odblasków, na nieoświetlonym przejściu. Wtedy zdecydowanie tak, jest super widoczny. A no i jeszcze jak wbiega na przejście, bo się bardzo spieszy i nie poczeka, aż samochody przejadą, bo co? BO W KOŃCU JEST NA PRZEJŚCIU. Tam może robić co chce, kierowca i tak MUSI go zawsze widzieć i wiedzieć co przechodzień zamierza zrobić. Gratuluję myślenia. I widać nie jesteś kierowcą
|
![]() |
tak sobie wpadła czy kierowca nie jechał za szybko i nie zdrzył ł wychamowć.
|
![]() |
Taki stary,a taki głupi....widać człowieku że nie lubisz pieszych i tak samo byś jechał troszke tolerancjj wobec innych |
![]() |
"Wbiec na przejscie" mozna tylko w PRL-u i PRL-u bis. W cywilizowanym swiecie to sie nia zdarza, bo kierowca widzi pieszego na chodniku i reaguje wcześniej. U nas przesiadłszy się z kobyły do samochodu ma zawsze i wszędzie pierwszeństwo na jezdni.Kolego sympatyczny nie masz racji, jeżdze dużo samochodem i codziennie mi sie zdarza ze z reguly starsi ludzie nie patrza czy nadjezdza samochod tylko wbiegaja na jezdnie i potrafia przy tym nawet sie nie rozejrzec. Trzeba tez postawic sie w sytuacji samochodu i wziasc poprawke czy faktycznie ten samochod ma czas na wychamowanie a nie pchac sie na przejscie bo ja moher mam pierwszenstwo. Nie pije tu do tego zdarzenia bo na pewno szkoda tej kobiety. |
![]() |
cholerna moherzyca założe się że była dobrze po 60, taka wyjdzie z kościółka i myśli że jest nieśmiertelna! wczoraj ok 18 na Filaretów wylazły mi takie dwie pod koła a że na wysepce postawili za wysokie barierki to wcale nie było widać czarnych beretów. może ktoś by się tym przejściem zainteresował i obniżył te blaszaki? dodam że berety wcale nie spojrzały, a jak zacząłem hamować (prędkość ok 60km/h) to biegły jak opętane. i to jest ludzka świadomość właśnie, siedzą całymi dniami przed tv śledzą ostatnie wydarzenia i nie są w stanie wyciągnąć wniosków? p.s. zaraz mnie będą wzorowi kierowcy linczować że 60 to prędkość co zabija, no no! jadąc tyle po filaretów i tak narażam się na gniew innych i miganie światłami że ruch tamuję na prawym pasie :)
|
![]() |
cholerna moherzyca założe się że była dobrze po 60, taka wyjdzie z kościółka i myśli że jest nieśmiertelna! wczoraj ok 18 na Filaretów wylazły mi takie dwie pod koła a że na wysepce postawili za wysokie barierki to wcale nie było widać czarnych beretów. może ktoś by się tym przejściem zainteresował i obniżył te blaszaki? dodam że berety wcale nie spojrzały, a jak zacząłem hamować (prędkość ok 60km/h) to biegły jak opętane. i to jest ludzka świadomość właśnie, siedzą całymi dniami przed tv śledzą ostatnie wydarzenia i nie są w stanie wyciągnąć wniosków? p.s. zaraz mnie będą wzorowi kierowcy linczować że 60 to prędkość co zabija, no no! jadąc tyle po filaretów i tak narażam się na gniew innych i miganie światłami że ruch tamuję na prawym pasie :)To była młoda kobieta 20-25 lat |
![]() |
cholerna moherzyca założe się że była dobrze po 60, taka wyjdzie z kościółka i myśli że jest nieśmiertelna! wczoraj ok 18 na Filaretów wylazły mi takie dwie pod koła a że na wysepce postawili za wysokie barierki to wcale nie było widać czarnych beretów. może ktoś by się tym przejściem zainteresował i obniżył te blaszaki? dodam że berety wcale nie spojrzały, a jak zacząłem hamować (prędkość ok 60km/h) to biegły jak opętane. i to jest ludzka świadomość właśnie, siedzą całymi dniami przed tv śledzą ostatnie wydarzenia i nie są w stanie wyciągnąć wniosków? p.s. zaraz mnie będą wzorowi kierowcy linczować że 60 to prędkość co zabija, no no! jadąc tyle po filaretów i tak narażam się na gniew innych i miganie światłami że ruch tamuję na prawym pasie :)JUDE ??? |
![]() |
Ty capie to młoda dziewczyna a nawet jakby jak to piszesz ,,moherzyca'' to też człowiek...mogłaby to być Twoja matka..Widać szcunku do starszych ludzi nie jesteś nauczony
|
![]() |
Ty capie to młoda dziewczyna a nawet jakby jak to piszesz ,,moherzyca'' to też człowiek...mogłaby to być Twoja matka..Widać szcunku do starszych ludzi nie jesteś nauczony
|
![]() |
dla mnie sprawa jest prosta - golfami jeździ tylko buractwo ze wsi i tam powinno byc a nie pchac sie do cywilizacji! wyrazy wspólczucia dla rodziny kobiety!
|
![]() |
dla mnie sprawa jest prosta - golfami jeździ tylko buractwo ze wsi i tam powinno byc a nie pchac sie do cywilizacji! wyrazy wspólczucia dla rodziny kobiety!W artykule jest zle napisane i bylo to polo VI i zapewne masz lepszego szrota !!! |
![]() |
Golf VII
|
![]() |
dla mnie sprawa jest prosta - golfami jeździ tylko buractwo ze wsi i tam powinno byc a nie pchac sie do cywilizacji! wyrazy wspólczucia dla rodziny kobiety! W artykule jest zle napisane i bylo to polo VI i zapewne masz lepszego szrota !!!"Nie wrzuca się wszystkich do jednego wora"- to jaki samochod trzeba mieć żeby nie być burakiem??. i ciekawi mnie jake Ty masz auto-Malucha,Poloneza?? |
![]() |
Uwielbiam Komentarze ;)
Drodzy przechodnie i kierowcy Jest żima teoretycznie
szybko zapada zmrok jest ślisko
więc kierowcy wolniej
a przechodnie zacznijcie się ubierać kolorowo (dyndaski odblaskowe terz niezaszkodzą )
bo napasach was słabo widać a wstarciu z samochodem .... wynik jest jaki jest.
pozdro
ps. i to nieważne czyja wina, bo kierowca poskłada zamochud w was powitają w wiecznej krainie
a stamtąd ....
Pilnujcie swoich tyłków i czasem wartu przejści 200 m do świateł Ja tak robię.
|
![]() |
"Nie wrzuca się wszystkich do jednego wora"- to jaki samochod trzeba mieć żeby nie być burakiem??. i ciekawi mnie jake Ty masz auto-Malucha,Poloneza??Oceniasz ludzi przez pryzmat samochodu jakim jeżdżą? Jesteś płytki i ograniczony. Ludzi zabija kierowca, nie samochód, a mieszkamy w kraju, w którym niewielki ułamek ludzi może sobie pozwolić na Porsche czy Bugatti. |
![]() |
cholerna moherzyca założe się że była dobrze po 60, taka wyjdzie z kościółka i myśli że jest nieśmiertelna! wczoraj ok 18 na Filaretów wylazły mi takie dwie pod koła a że na wysepce postawili za wysokie barierki to wcale nie było widać czarnych beretów. może ktoś by się tym przejściem zainteresował i obniżył te blaszaki? dodam że berety wcale nie spojrzały, a jak zacząłem hamować (prędkość ok 60km/h) to biegły jak opętane. i to jest ludzka świadomość właśnie, siedzą całymi dniami przed tv śledzą ostatnie wydarzenia i nie są w stanie wyciągnąć wniosków? p.s. zaraz mnie będą wzorowi kierowcy linczować że 60 to prędkość co zabija, no no! jadąc tyle po filaretów i tak narażam się na gniew innych i miganie światłami że ruch tamuję na prawym pasie :)1. po pierwsze, czytaj ze zrozumieniem 2. po drugie, jest szansa, że też dozyjesz do 60tki - chcesz być szanowany/a? daj to innym już teraz. 3. zasranym obowiązkiem kierowcy jest zachować szczególną ostroznośc przed przejściami - a ty straszysz przechodniów i zmuszasz ich do zmiany prędkości. 4. wazniejsze niż bezpieczeństwo innych użytkowników drogi jest dla ciebie stosunek innych kierowców wyrażany mruganiem świateł? lecz się. |
![]() |
Jak ktoś jedzie lewym pasem to ona miała czas żeby przejść przez 1 pas ruchu i wejść na drugi - krótko mówiąc to nie było wtargnięcie - szczególnie jak ją trafił środkiem maski.
|
![]() |
Buractwo to wystawia tego typu komentarze
|
Strona 1 z 3
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.