![]() |
Wysokość czynszu ( za automat czy punkt sprzedaży) jest tak wysoka, że i ceny sprzedaży muszą być wysokie.
|
![]() |
dlaczego na wszystkich lotniskach sprzedawana jest wyłącznie są wody kranowe firm pepsi i ciola?
gdzie są polske marki : STAROPOLANKA, MUSYZNIANKA I INNE?
KUPUJMY WODY Z POLSKICH FIRM
|
![]() |
nikt nie każe kupowac
|
![]() |
problem
|
![]() |
Mnie bardziej interesują ceny leków. Dlaczego niektóre preparaty mają tak kosmiczne ceny?
|
![]() |
Trzeba członków rad nadzorczych czymś przecież nakarmić....
|
![]() |
Ja to już zauważyłam 10 lat temu, gdy przy odprawie wyrzucono mi buteleczkę wody a za chwilę okazało się, że lot będzie opóźniony 3 godziny. Pieniądze polskie były zapakowane i oddane razem z bagażem rejestrowym!! Bez grosza, bez wody- to tylko w Polsce można tak się znęcać!!
|
![]() |
te ceny nie tylko na lotniskach ale na dworcach również za dwie butelki 0,5l cisowianki w sklepikach na dworcach w marketach można kupić 6x1,5l takiej wody. Narzut cenowy 250%.
|
![]() |
Spekulanci nie mają żadnych skrupułów. Widać ją było szczególnie w krajach dotkniętych kataklizmami czy wojną, do których pomoc międzynarodowa wysyłała wodę 'PET'-owaną. Miejscowe cwaniaczki wchodziły w jej posiadanie i oferowały potrzebującym po horrendalnych cenach, często ludziom słabym, schorowanym, matkom z dziećmi...
Parytet cen wody 'lotniskowej' pokazuje, że nie inaczej by było w innych krajach, także w wolsce dotkniętej posuchą. Rodzime cwaniaczki sprytnie by się obławiały na podstawowej potrzebie ludzi spragnionych wody.
|
![]() |
Witam ostatnio lecałam z portu Lublin -Torp niestety lot był opózniony o 3,5 godziny moze nie jest to duzo ale jednak. Do samolotu wpuszczono nas o godzinie 14 WYLOT MIAŁBYĆ O 13) i tak do godziny 16.30 musielismy siedziec w samolocie. Niestety nikt nam nie zaproponował wody czy nawet jakiegoś batona. Nie jest to przyjemnie siedzieć w zamknietej puszce. Na pokładzie było sporo dzieci bo wiadomo ferie zimowe więc duzo wyjazdów. Dzieciaki wiadomo jak to dzieciaki szybka sie nudza i dały popalić i rodzicom i innym podróżujacym . W między czasie jeden z pasażerów dostał ataku paniki więc ratownicy zabrali pana z samolotu. Aby dalej nam sie nie nudziło obsługa samolotu nakazała nam wyjac swoje bagaże i sprawdzić czy jest ok, a następnie musieliśmy włozyć je spowrotem. Tak więc woda się nie nalezy w tanich liniach lotniczych a szkoda .
|
![]() |
Czy już ktoś umarł z pragnienia? Kolejny sztuczny problem, tworzony przez socjalistów. Można wnieść wodę, chyba nawet 1 l, tyle, że w opakowaniach po 100 mll ze względu na bezpieczeństwo. Jak sie nie chce ktoś bawić w przelewanie albo szkoda 3,5 zyla to zawsze można się też napić z kranu, w Świdniku jest zbliżona do Nałęczowianki. Ja tak robię :)
|
![]() |
Nie to nie zmowa,u złodziei to się nazywa prawem popytu i podaży!!
|
![]() |
za dwa piwa na bezclowce w wawie zaplacilem 39 zl
|
![]() |
Stać na wódę ,to i stać na wodę.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.