|
|
konkurencja robi wszystko, aby pozbawić nasze lotnisko posazerow.
|
|
|
W tym również lokalne media dając takie artykuły. |
|
|
i tak lepiej latac z lublina niz tluc sie do modlina
|
|
|
Szczęścia zdrowia. Macie lotnisko pod nosem a chce wam się tłuc do Modlina hahahahaha
|
|
|
No ciekawe kto będzie tłukł się 5 godzin autobusem (a odkąd Polski bus połączył się z Polonusem to podstawiaja tez starsze autobusy, którymi nie jezdzi się tak wygodnie jak kiedyś) na lotnisko Modlin, jak 15 min od Lublina mamy swój port. Już wolę miec lot z przesiadką, ale w komfortowych warunkach!
|
|
|
A do Madrytu polecę z Lublina ? Trochę się zastanówcie co piszecie, bo siatka połączeń lubelskiego lotniska nadal jest marna. TO skąd mamy latać ? Z Radawca może ?
Brawo za pomysł, na pewno skorzystam !
|
|
|
Oczywiście że polecisz do Madrytu i to codziennie z Lublina. Liniami BMI/Lufthansa z przesiadką w Monachium.
|
|
|
5 godzin do Modlina niezły harcore
|
|
|
fajna informacja - osobiście często podróżuję czerwonymi autobusami. na lotnisko w modlinie zazwyczaj jeżdżę z rodziną 3 osobową, więc wtedy autem bo bardziej się opłaca. parkujemy za 40 zł na jednym w okolicy lotniska ***s://solidparking.pl a kierowca z parkingu modlin podwozi nas pod terminal. przy jednej osobie autobus dobra opcja.
|
|
|
rzeczywiście, mało komu uśmiecha się tłuc w autobusie przez tyle godzin... to nieopłacalne i zupełnie niekomfortowe rozwiązanie. zdecydowanie korzystniej jest wsiąść w prywatny pojazd i zabrać się bez ograniczeń czasowych rozkładu. po drodze można przecież zatrzymać pojazd na jednym z lotniskowych parkingów np. ***lotniskomodlin.org/ i problem z głowy. wystarczy tylko ruszyć głową.
|
|
|
warto wypróbować parking parkuj i leć przy lotnisku w modlinie.
***s://parkujilec.pl/parkingi/warszawa-modlin
rezerując online na parkujilec.pl zyskujemy dodatkowe rabaty.
|
|
|
w końcu zaczynają się dobre połączenia na lotnisko w modlinie. na szczęście ja jestem zmotoryzowany. dla podobnych osób jak ja polecam strzeżone parkingi jak chociażby te tutaj ***s://***parklot.pl/pl/parking-lotnisko/modlin/ lepiej zainwestować pare złotych niż kilka tysięcy na nowy samochód.
|
Dodaj odpowiedź:
|
Przerwa techniczna ... ...
|