![]() |
ale romantyczny koleś, na pewno pokochałby sadełko takiego dziubdziusia jak ja hihi
|
![]() |
Szaleniec, ciekawe co powiesi za kilkanaście lat... Pewnie ją lub ostatecznie siebie, gdy już będzie miał dość.
|
![]() |
Ten znany lublinianin to Palikot a ta dziewczyna to tak naprawdę chłopak.
|
![]() |
Chyba amant naogladał sie Teraz albo nigdy
|
![]() |
zazdrość przez was przemawia i tyle...
|
![]() |
Ta dziewczyna to tak naprawdę inkasent gazowy, a ten facet, to Twoja Stara |
![]() |
Pomysł fajny ..
ale na Boga dlaczego on się pozwala nazywać Kondzio..
i ten pretensjonalny podpis na zdjęciu Kondzio dla Pati
|
![]() |
nie wnikaj w napis...liczy się gest...jak dla mnie super pomysł...pozdrowienia dla Kondzia i Pati
|
![]() |
Piękny gest Panowie, uczcie się, bo to dla większości kobiet jest cudowny prezent
|
![]() |
Przynajmniej teraz jasne za co Pati tak go "kocha".
|
![]() |
Ciekawe , czy rozstanie tez tak bedzie afiszował, bo tak czy siak ono nastąpi
|
![]() |
kocham Forumowiczow i płaczę dzięki Wam ze śmiechu
a za inkasenta i Twoją starą kocham na amen!
|
![]() |
Ten "znany lublinianin" to przecież Konrad (...) i jego 18 letnia panna, od razu widać że to prawdziwa miłość Ostatnio edytowany 8 stycznia 2009 r. o 09:41
|
![]() |
ja tam bym nie chciała takiego wyznania miłości, no chyba że w którąś (dużą) rocznicę ślubu, a nie znajomości...
|
![]() |
Pewnie jeździ damskim samochodem i ma małego...
|
![]() |
Koleś nie potrafi okazać Miłości w normalny sposób, to dowalił bilbordy bo ma sare, a głupa baba się cieszy.
Dramat.
|
![]() |
Dziennikarze wyliczyli, ile taka miłość kosztuje: kilka bilbordów, każdy po 7 stów/miesiąc + drugie tyle za zamontowanie. To ile kosztuje ta miłość w końcu, bo nie wiem, ile mam brać za swoją.
|
![]() |
wow jaka zazdrosc i zawisc. gratuluje polaczki oby tak dalej
|
![]() |
DLA MNIE SUPER!
|
![]() |
Walentynki się zbliżaja, zimno wszędzie, wszędzie wieje brakiem optymizmu no to taka "mała" rzecz a cieszy ;P
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|