![]() |
Jest wspaniały ,pięknie wygląda po remoncie świetna robota
|
![]() |
Widziałem jadąc w nocy samochodem-podświetlenie robi wrażenie choć uważam,że lampy podświetlające od dołu mają zbyt intensywne i "zimne" światło. Wybieram się na spacer więc ocenię z bliska. Ogólnie dla mnie bomba, znam ten most z czasów jak byłem małym chłopcem-jeździły po nim samochody. Taka lubelska namiastka praskiego Mostu Karola Fajne porównanie...
|
![]() |
wieśniacki ten most w lublynie ! jakie miasto taki most !!!
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
bul bronek , taki miastowy jesteś a nawet nie potrafisz dobrze miasta napisać ; ) a most wygląda świetnie !
|
![]() |
fajnie, mamy most,..., ile osób można na nim zatrudnić do pracy? bo to są nowe miejsca pracy od miasta, tak?
|
![]() |
|
![]() |
Sam jesteś wieśniacki i w dodatku prostacki chałuju !!! To się nazywa brak smaku i gustu ,a poza tym most miał byc tylko odrestaurowany i miał wyglądać tak jak wcześniej no i jest Git !!! |
![]() |
Piękny most, chwała władzom miasta i wykonawcom remontu! szkoda że most leży w niezbyt ciekawej dzielnicy.
|
![]() |
Nie bądź złośliwcem. Doceń to że ktoś coś robi,że komuś coś się chce. Nie narzekaj, nie marudź. Sam(a) weź się do pracy!! |
![]() |
Bardzo fajnie to wygląda... chciałbym, żeby jeszcze tak odrestaurowano ogrodzenie wokół Ogrodu Saskiego
|
![]() |
Żałosne porównanie !!! |
![]() |
No w tym roku biorą się do roboty za Saki i nie tylko ogrodzenie ale cały teren !!! To jest zbyt reprezentacyjny punkt w centrum żeby nie był odrestaurowany |
![]() |
panie, wiecej cv złożyłem w ciągu roku, niż ty makaronu przez całe życie zjadłeś, więc chciałbym pracować, ale nie idzie to w taki sposób, bo to miasto jest źle zarządzane... |
![]() |
To było posiąść jakąś wiedzę, umiejętności, czymś zainteresować, to byś nie musiał składać tylu cv.
|
![]() |
Mam nadzieję, że te menele z Zamojskiej nie zniszczą tego pięknego mostu.Wygląda naprawdę przepięknie.
|
![]() |
Ja bym jeszcze polozyl otoczaki na dole pod mostem zeby ladnie sie wyeksponowal a nie zgnila trawa jesienią lub chwasty latem ...........
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|