![]() |
Rubika Zakochani w Krakowie duzo lepsze Zakochani w Lublinie to tandeta
|
![]() |
Rozumiem, ze widziales? Ja widzialem i dla mnie bardzo fajne.
|
![]() |
A to słynny Sylwester 2016 to nie była inauguracja 700 lecia?
|
![]() |
a ile biletów rozdano za free, bo Ja 3 tyg temu już próbowałem kupić bilet i nie było.
|
![]() |
Haha Zakochani w Lublinie to mogą być tylko ci co są tu ustawieni dzięki tatusiowi lub mamusi Zwłaszcza na intratnych posadkach
|
![]() |
Przestańmy piep...yć ,że Lublin to atrakcyjne i przyjazne ludziom miasto! Żadnej liczącej się na arenie międzynarodowej firmy, przemysł leży i kwiczy, połączenia drogowe dziadowskie. Wszędzie nepotyzm i chamstwo. Miasto brudne, śmierdzące i ponure - patrz Lubartowska, Zamojska, Kunickiego, Krochmalna, Narutowicza. Imprezy kulturalne, muzyczne czy sportowe o międzynarodowym zasięgu omijają Lublin szerokim łukiem !
|
![]() |
Cóż, niestety jest w tym sporo racji. Miasto ma potencjał, zwłaszcza turystyczny, ale wiele ulic, także w ścisłym centrum i sąsiedztwie Zamku to słynny już "Bangladesz"... W dodatku geniusze z ZDiM rujnują ukłąd komunikacyjny... A Ratusz zabrał Krakowskie tylko po to, by na nowej częsci deptaka posadzić SZPALER DRZEW! Skwer Litewski... |
![]() |
żenująca Pani wpuszczająca na salę koncertową twierdziła, że nie ma biletow/miejsc, podobnie jak i pani w kasie biletowej - miejsca byly i to w calkiem przyzwoitej lokalizacji !
o co tu chodzi? co za balagan?
a byli chętni do zakupu biletu tuż przed koncertem....
|
![]() |
to był ciekawy pomysl koncertu, niebanalne kompozycje, świetne aranżacje Pana T. Momota, przyzwoite brzmienie orkiestry i chóru, niektorzy soliści dość przygotowani, a inni mniej...widoczny brak opanowania tekstu na pamięc !to rażący brak szacunku dla publiczności i calego projektu....a szkoda.
|
![]() |
Pan Momot przygotował dzieło na najwyższym poziomie. Naprawdę warto było zobaczyc.
|
![]() |
Cudowny koncert. Lublin ma swój urok. miasto studentów, żyjące swoim życiem, Cieszę się, ze czasami są w nim takiej klasy wydarzenia.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.