![]() |
Jeżeli możecie, to omijajcie ten fragment Lublina. Przysyłajcie nam informacje na online@dziennikwschodni.pl o sytuacji na Rondzie Dmowskiego,a Wy zrobicie z tego artykuł premium
|
![]() |
Znowu wielkie miasto looblyn nie radzi sobie na rondzie bez świateł. To jest po prostu śmieszne. Tak to wielkie loobelaky wyskakują na wszystkich przyjezdnych, ze jeździć nie potrafią. A wystarczy wyłączyć im światła na rondzie i jest problem...
|
![]() |
Co to znaczy "padła sygnalizacja"? Czy któryś z sygnalizatorów się przewrócił? Aż tak mocno wiało? Jeśli pismaczyna chciał uatrakcyjnić tę notatkę używając "podwórkowych" zwrotów, to niech się nie pierdzieli - następnym razem niech napisze "jebła" albo jeszcze lepiej "pier***nęła".
|
![]() |
7:40 juz byl kolor
|
|
|
![]() |
Bo ona zmarła znaczy się padła |
![]() |
Jechałem tamtędy o godz. 6,45 i już wtedy sygnalizacja nie działała. Także żadne parę minut przed ósmą!!!
|
![]() |
Właśnie!A to nie był korek,tylko kondukt żałobny... |
![]() |
Straż Miejska montuje fotoradar zamiast postać na rondzie i upłynnić ruch.
|
|
|
![]() |
Ja tez jechał ok. 7 i już tedy nie działał. A Panowie z ITD przejechali sobie przez rondo i nawet na myśl im nie przysło, żeby może pokierować ruchem. Przecież oni są stworzeni do wyższych celów - wystawiania mandatów.
|
![]() |
Jak mojemu somsiadowi padła krowa, to zadzwonił do Bacutilu, padlinę zabrali ciężarówkom i po problemie. |
![]() |
Taa,tylko,weź i wywieź sygnalizację...
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.