![]() |
Taka sama cena na zamiennikach jak i na oryginałach w Realu? Co za bzdura!!!!!!!!!!!!!!!
To wychodzi na to, że 1 kg cukru ARO jest w takiej samej cenie jak Cukier z Kampani POLSKI CUKIER????????
Dla kogo ten artykuł??
|
![]() |
Kolejny raz artykuł przygotowywany pod Reala... Mam go najbliżej i wiem, że na pewno nie jest najtańszy. Zgadzam się się co do Leclerca i Lidla, ale Real? W żadnym przypadku!!!
|
![]() |
Real najgorszy zwlaszcza jesli chodzi o warzywa i owoce nie dosc ze drogie to jeszcze zgnite
|
![]() |
Głupie "badanie" i bardzo mało miarodajne! Ja kupuję poszczególne rzeczy tam, gdzie są tanie... Może to dlatego też, że mam sporo wolnego czasu, aby szukać co-gdzie jest tańsze (?)
|
![]() |
Nie sprzyjam żadnemu koncernowi, ale każdy wie, że najtańsze są Biedronki i Lidle.
A najdroższe Almy, Delimy, LSS Społem (ci przeginają na maksa) i Żabki.
Real najtańszy ? Śmiech na sali.
|
![]() |
Artykuł pokazuje aby nie wiedzę redaktora. Najdroższy ze sklepów jest REAL natomiast może nie wszystko tam kupimy ale za to najtańsza jest tak wyśmiewana BIEDRONKA gdzie mimo wszystko najwięcej ludzi w nich robi zakupy. Co do REALA to się zgadzam ze owoce są nie świeże i nikt ich nie przebiera. Wszystko zależy co jest w danym koszyku i jakiej firmy są tam artykuły .
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|