![]() |
Konkurs był ustawiony. Od poczatątku było wiadomo, ze wygra Czeniak, była zastęnca Żuka. Zero doświadczenia w muzealnictwie, co ona może wiedziec o prowadzeniu muzeum. W Lublinie praca tylko po układach.
|
![]() |
Ludzie nie dajcie się więcej oszukiwać polskim bankom. Ciężko dzisiaj znaleźć w internecie rzetelne informacje, ja prowadzę swoją małą prywatną stronkę na której możecie się dowiedzieć o oszustwach banków. Wstawcie kropki w miejsce spacji: polskiebanki cba pl
|
![]() |
Towarzystwo ma świadomość, że to początek końca.
|
![]() |
Co wy piszecie o konkursach, to byly nominacje partyjno-towarzyskie o ktorych wiedzieli wszyscy juz pol roku wczesniej. Oczywiscie poza ogladaczami telewizji TVN ktorzy sa tak tepi ze wierza co mowia w TVN a nie mysla samodzielnie
|
![]() |
Nie pisz głupot, Mieczkowska poparło 11 członków komisji konkursowej w tym byli muzealnicy z Polski. Jest doktorem nauk humanistycznych i nadzorowala 11 instytucji kultury w mieście. Może trochę uczciwości, a nie tylko politycznej żółci. Rozumiem, ze Was boli, ze dziewczyna nie jest z polityki i chcielibyście ja utopić w łyżce wody, ale spokojnie nie zatonie.
|
![]() |
Pani Dyrektor jest bardzo mądra kobieta, z ogromnym doświadczeniem w zarządzaniu i pracownikiem naukowym. Jej odejście z miasta to ogromna strata dla lubelskiej kultury. Zyska Zamek, bo jak Panią znam Pani Katarzyno to szybko wprowadzi tam Pani życie!! Powodzenia!!
|
![]() |
co to jest za tytuł???
|
![]() |
Atrakcyjna ta Pani Dyrektor.
|
![]() |
Polecam wywiad z Mieczkowską na GW. Widać że ma multum ciekawych pomysłów na ożywienie muzeum. Myślę, że zaskoczy wszystkich niedowiarków i tchnie nowego ducha w Zamek :)
|
![]() |
Polecam wywiad z Mieczkowską na GW. Widać że ma multum ciekawych pomysłów na ożywienie muzeum. Myślę, że zaskoczy wszystkich niedowiarków i tchnie nowego ducha w Zamek :)
|
![]() |
Dziś już nic tego nie zmieni, że dupą przetarła biurko.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.