![]() |
Podobno psychiatra przyjmuje bez skierowania, ale wart załatwić takowe panu radnemu.
|
![]() |
Pan radny niech sobie wsadzi maszt z tyłu jak lubi
|
![]() |
K...wa nie!!!!
Niech ławniczak wsadzi sobie maszt w dupę!!!
|
![]() |
Niech sobie na własnej działce postawi. Mieszkańcy chcą drzewo i więcej zieleni. Same pomniki szpecące, WC i maszt. Paranoja
|
![]() |
Niewątpliwie drzewa żal, szkoda, ale skoro jeśli już mają je wyrwać, to maszt z flagą w zastępstwie jest dobrym pomysłem.
|
![]() |
Super, Lublin odwiedzają zagraniczni turyści, i przy okazji wizyty zobaczą, że patriotyzm dla Polaków jest ważny. Nie mówcie, że Polska flaga kole was w oczy.
|
![]() |
Bardzo dobry pomysł. I wcale nie jestem PiS-iorem, bo olewam wszystkie partie równo.
|
![]() |
to ja bede lepszy od tego politykiera: KRZYŻ
|
![]() |
Flaga i tylko flaga!
|
![]() |
Zarombista zamiana bo to DOBRA zamiana
|
![]() |
postawic pomnik lateksowego przyrodzenia Janusza Palikota, Szymon Szympans Pietrasiewicz lubi oglądac takie dzieła sztuki.
skoro Szymek lubi to prezydent Żukow jak to ma w swym zwyczaja spełni zachcianki swojego pupilka
|
![]() |
bardzo fajny pomysł, Polska flaga pasuje wszędzie. można dodatkowo powiesić flagę Lublina. każdy przejdzie dumnie obok takiego symbolu.
|
![]() |
ma racje.
|
![]() |
Flaga ale tylko Lublina
|
![]() |
Oczywiście, że flaga i herb Lublina
|
![]() |
Krzyż z flagą. Będzie gdzie miał PiS organizować miesięcznice, tygodnice, dziennice i co tam jeszcze zechcą obchodzić. Dobrze, że normalni ludzie dostaną w zamian nowy kibel, żeby mogli się na te patriotyczne szopki kulturalnie wyrzygać.
|
![]() |
ile zapłacimy za ten maszt? flagi są przy pomniku, moze wystarczy?
|
![]() |
Zbysiu, idź strzel sobie baranka o jakąś pobliską ścianę. Może lepiej Ci się zrobi, muszę stwierdzić, że odwala Ci równo.
|
![]() |
Najlepiej flagę, krzyż a obok pancerną brzozę :) sądzę że Pan radny z PIS`u zabłysną by tym przed przełożonym.... A tak serio posadzmy dąb. Jest to długoletnie i bardzo wytrzymałe drzewo
|
![]() |
Powinna być posadzona brzoza, dobrze by było gdyby pochodziła z lasu Smoleńskiego i miała przetrącony czubek.
|
Strona 1 z 3
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.