![]() |
A woda będzie jeszcze brudniejsza bo od kilku miesięcy w natryskach męskich leci lodowata woda, więc małe dzieci i niektórzy dorośli się nie myją przed wejściem na baseny. Zgłaszałem to obsłudze kilka razy a oni że "wiemy, zgłosiliśmy gdzie trzeba" i nic się nie zmienia. Miasto inspiracji po prostu.
|
![]() |
Ah, To dlatego malzonka zablokowala dzisiaj kibelek z rana. wczoraj wieczorny "relaks" z tlumem ludzi , jedna czynna kasa, niedziałające suszarki i brudna woda. Super mosir ... Super
|
![]() |
Do tego marudy. Czy ty tam kiedykolwiek byłeś. Jedna czynna kasa, bo tam jest jedna kasa. Akurat wczoraj byłem wieczorem. Była obsługiwana przez 2 osoby. A suszarek jest ze 20. Wszyscy wokół się suszyli i nie widziałem by któraś nie działała. Idź obejrzyj sobie ferdka, swojego idola i siedź dalej na d... marudo.
|
![]() |
Oczywiście cena została obniżona ?
|
![]() |
ja akurat też byłem wczoraj wieczorem i faktycznie kilka suszarek nie działało a co do wody pod natryskami to już od dawna jest chłodna, ale i tak lubię tam chodzić.
|
![]() |
Zimna woda pod prysznicem od dawna wskazywała na szybkie problemy z higieną na obiekcie. Byłem tam w ostatnim czasie kilka razy - 80% użytkowników omijało prysznic sprawdzając jedynie temperaturę wody - nic dziwnego, że w końcu biologia zrobiła swoje. Dobrze, że to tylko taka drobna dolegliwość, bo mogło się skończyć większą epidemią. Tak to jest jak się nie dba o podstawy higieny, a tu winę ponosi MOSIR bo nie udostępnił warunków do zadbania o higienę przed wejściem do wody. Na lubelskich basenach to niestety częste - na obowiązek noszenia czepków obsługa chyba nigdzie już nie zwraca uwagi, więc o czystość i hienę na odpowiednim poziomie jest u nas trudno. Przykre :(
|
![]() |
Czy baran jeden z drugim nie rozumie, że ta woda nie bez powodu jest chłodna w tych natryskach. Pozostaje życzyć brudasom porządnego skurczu na konkretniej głębokości to może wtedy dotrze po co ta woda taka chłodna jest.
|
![]() |
A z kamerami też porządek zrobią, czy nadal ochroniarze i sztab miejski będą oglądać to, co dzieje się w toaletach i szatniach??????!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
A to ciekawe dlaczego wcześniej była ciepła, a i na innych basenach z zimnym prysznicem się nie spotkałem. Natrysk ma służyć umyciu ciała i opłukaniu go, a nie hartowaniu. Poza tym wypowiedzi obsługi jednoznacznie wskazywały na brak celowości utrzymywania niskiej temperatury wody - kilkukrotnie słyszałem, że to działanie niepożądane wynikające z okresu grzewczego i jak mi nie odpowiada to mogę złożyć reklamację. Nikt słowem nie wspomniał by było to prawidłowe. Swoja droga MOSIR ma fajne podejście - klient złoży reklamację, otrzyma odpowiedź z przeprosinami, a woda nadal będzie zimna.
|
![]() |
A ja tam powiem że mi ten basen w 100% odpowiada
|
![]() |
Marian tobie się mózg skurczył - mówimy o myciu się a nie o rozgrzewce przed wejściem do basenu.
|
![]() |
Czyżby uchodźcy tam w wodę rsali? ;-) :D Tak, jak np. w Lipsku na hali... :-(
|
![]() |
Właśnie dlatego od zawsze brzydziła mnie perspektywa chodzenia na basen.
A jakby tego było mało, to, jak czytam, nie można się nawet umyć przed wejściem do basenu - to i nikt się nie myje, bez względu na to, czy normalnie by to zrobił, czy nie... w sumie, gdyby ludzie to nie były świnie, mogliby sie umyć i w domu. W ogóle powinni być raczej czyści, skoro z założenia każdy bierze prysznic codziennie czy tam co drugi dzień.
|
![]() |
Ja tam się nigdy nie myje przed wejściem do basenu. Przeca tam jest chlor, który wszystko zabija. Nawet klocka czasem postawię w wodzie jak nikt nie widzi.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.