![]() |
Panowie kłócili się o pieniądze, kiedy 28-latek robił sobie kolację. Siedziała na fotelu i była cała we krwi – relacjonował później 27-latek......JESZCZE KILKA TAKICH ARTYKUŁÓW A PRZESTĘPCA COFNIE SIĘ DO WIEKU SZKOLNEGO........................
|
![]() |
Tego dupka, to nie powinno się wypuszczać z więzienia, nigdy. Kiedyś to by dostał karę śmierci i żadne okoliczności by mu nie pomogły.
|
![]() |
Ale fajne sady u nas brawo dobrze ze sie przyznal ten debil to nie dostanie dozywocia a tak wogole niech juz wypuszcza na wolnosc takiego szubrawca to on bedzie chodzil i zabijal po kolei i na policje poleci sie spowiadac hehe
|
![]() |
A nie lepiej go uniewinnić,jak to taki dobry katolik?
|
![]() |
Dlaczego w Polsce jest dyktatura unijna!?!Dlaczego takich morderców nie wiesza się po godzinnym procesie?!Sprawa jest jasna ten bandyta dźgał swoje ofiary jak wieprze w ubojni Bez wątpienia zasługuje na najwyższy wymiar kary!
|
![]() |
Mam wrażenie, że sąd kieruje się zasadą, najważniejsze, że sprawca żyje, zatem co zrobić. żeby mu tego życia nie zmarnować
|
![]() |
A ja mam wrażenie że sąd w tym przypadku traktuje alkoholizm tego mordercy jako okoliczność łagodzącą. Bo po co drugi proces zwyrodnialca na koszt podatnika? Sądy nie mają co robić?
|
![]() |
Po co marnować pieniądze podatników ? Wypatroszyć gada !
|
![]() |
"Przepijali pieniądze z pomocy społecznej". To na to idą pieniądze z podatków ludzi pracujących. Na taką patologię ! Stop !
|
![]() |
Ten wyrachowany zbrodniarz już nigdy nie powinien przebywać na wolności.
|
![]() |
Chodziłem z gościem do zawodówki. Uczył się na piekarza
|
![]() |
"Czapa" i ch...j!. Szkoda pieniędzy z "opieki"na takie ścierwa.
|
![]() |
25 lat za podwójne zabójstwo? Czego trzeba dokonać żeby dostać dożywocie?
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.