![]() |
Skrytobójcze samobójstwo
Żegnaj kodzie:)
|
![]() |
Jakieś takie wory pod oczami mają,prezenty niosą czy co?
|
![]() |
Będę kandydował na lidera kodu!!. Już zapuszczam kitkę, w uszy wbijam po cztery kulki, przestałem płacić "elementy", apeluję o zbieranie kasy na wsparcie- muszę przecież kupić kilka kolorowych marynarek i spodni.
|
![]() |
znowu zbierają po 20 gr za te mendy - przesada, za darmo nie chce sie o nich czytac
|
![]() |
ciekawe ilu by ich było gdyby chodziło o opowiedzenie się przeciwko obecnemu układowi w mieście i regionie?
|
![]() |
nikt nie będzie pluł tak jak ja , mnie wybierzcie, mam kilka zakupów do zrobienia w Paryżu i nie jestem alimenciarzem
|
![]() |
Wszyscy za Mateuszem! Bez niego ten ruch się rozpadnie.
|
![]() |
Bycie w KODzie to dziś obciach...!!!
|
![]() |
Będą bronić złodziei aferzystów.
Kamizelki żółte pozakładajcie i do sprzątania ulic Lublina się zgłoście.
Będzie wtedy z was pożytek.
|
![]() |
Ponieważ arogancja obecnej władzy jest nie do zniesienia ludzie sami zaczęli się organizować. To PiS wyprowadza ludzi na ulice atakując, obrażając i niszcząc wszystko, co może stanąć mu na drodze. A każdy widzi że droga ta prowadzić nas do rządów autorytarnych lub jeszcze czegoś gorszego.
|
![]() |
nie zmieniajcie Kijowskiego,bo on i tak podobno najuczciwszy w KOD.
|
![]() |
Wyfakturowani.pl
|
![]() |
Co za kiep pisze, że PIS wyprowadza ludzi na ulice? Jeżeli nawet to w jakim celu? Jeżeli są to uroczystości państwowe to źle? Jeżeli w Lublinie są wybory, to może w końcu KOD wypowie się czy blokowanie sali kolumnowej, fotela marszałka jest zgodne z prawem i demokratyczne? Jak do tej pory to KOD działał przeciwko rządowi, Sejmowi, a nie przeciwko tym, którzy autentycznie łamali zasady demokracji.
|
![]() |
Kijek nie ustępuj. Masz lepszą prezencję niż BUL. A finanse to pestka. BUL zostawił w maju 2015 r w kasie Kancelarii Prezydenta RP GWno zamiast 1/2 z całorocznego budżetu tej Kancelarii ze 118 mln PLN. I nikt BULa do tej POry nie rozliczył. Startuj z Komitetu Obrony Draństwa bo POkraki POszli do sraki.
|
![]() |
I nawet Ten co mu zabrakło na bilet do Nowej Zelandii wystawił gębę do.... fotografii, słońca czy na Prezesa lubelskiego Komitetu Obrony Draństwa. POszoł won
|
![]() |
Chcą wygryźć łotry Mateusza !
|
![]() |
Już się żrą tak jak w platformie i nowoczesnej, jeden cwaniacki element, Mateusz to KOD, a KOD to Mateusz, niech zrezygnują wszyscy co czepiają się Mateusza i chcą zrobić kapitał polityczny i korzyści !
|
![]() |
Mateusz Kijowski powinien dalej kierować KOD, a reszta "zarządu" to kombinatorzy i chcą zbić fortunę i kapitał polityczny !
|
![]() |
Wybierzcie mnie. Ja Wam (KOD-owcą) wystawie faktury za wszystko: za zajęcie pasa drogowego, chodnika, placu, za hałasowanie, za wk-urwianie ludzi itp.
|
![]() |
#muremZaMateuszem
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.