![]() |
PSL= arbuz( z wierzchu zielony w srodku czerwony)
|
![]() |
Dobrze ze żonie zębów nie wybił no to by dopiero była reklama
|
![]() |
Jak oni śmią ?! Nadkastę aresztować. Oni są ponad nami. To nie ich się sądzi ale to oni sądzą i bronią. KONSTYTUCJA !!!
|
![]() |
Mirosław P.? Nie znam.
|
![]() |
Wypisać z palestry, podać nazwisko.
|
![]() |
Wierzcie żonie i śledczym, kiedyś tak i mnie żona pomówiła że niebiescy z pracy wywieźli mnie do psychiatryka gdzie dalej mnie pomawiała, skończyło się na tym że sobie posiedziałem sobie trochę w psychiatryku - nie wierzcie w tym przypadku do końca bo tak jak kłócą się dwie osoby tak i medal może mieć dwie strony. Dobrą tego stroną jest tylko ta że psychiatrzy nie słuchają "swoich osadzonych" tylko żon i po takiej "akcji wariat" nasrają wam trochę w papierach że spokojnie możecie iść na rentę hehehe
|
![]() |
Wcale się nie dziwię Bartoszowi W. Kochający mąż chciał sobie po prostu odciąć rogi, żeby nie przeszkadzały w życiu i pożyciu małżeńskim.
|
![]() |
"– Mirosław P. przy użyciu siekiery utrudniał żonie sen," - pani prokurator....
|
![]() |
niezła reklama dla środowiska, do tego nie płacą na izbę składek, co za upadek obyczajów wśród papug lubelskich, a przewodniczący OIA na to przymyka oko?
|
![]() |
No wiecie co przecież żony nie będzie bił pasem to barbarzyństwo. A z siekierą to co innego od razu doprowadzi ją do porządku. Zresztą PSLowiec ma tylko siekiery i widły.
|
![]() |
To jak on utrudniał jej sen,rąbał ją tą siekierą w nocy???????
|
![]() |
PO co takie brudy wywalać na wierzch. Nie lepiej pisać jak cała Polska i pół kraju o Wiśle Kraków. I tak zleci nam ten styczeń nowego roku od plotek z Centusiowa. A to sprzedali a to kupili nasi Wisełkę.
|
![]() |
Mirosław P. akurat daleko do żono do pracy nie ma - ta sama kamienica przy ul. Narutowicza :) - mógł byc tam "przypadkiem"
|
![]() |
"Mirosław P. przy użyciu siekiery utrudniał żonie sen" :)))) Dawno się tak nie uśmiałem.
|
![]() |
Siekiera... każdy szanujący się mecenas ma ją zawsze pod ręką.
|
![]() |
Pan Mecenas zawsze nosi siekiere dla własnej ochrony. Nawet śpi z nią . Od czasu kiedy nie wybronił Starego Mordziatego ma obawy więc śpi z siekierą ! A tu taka Afera o nic . Mój znajomy posuwal żonę Prokuratora źle skończył siedzi za napaść na funkcjonariusza publicznego. A to on został Pobity przez Rogacza.
|
![]() |
Dodam, że byle zwykła baba jest mistrzynią manipulacji. Ze zwykłego faceta potrafi zrobić wariata i podać go na policję jako agresora. Później pucuje innemu korzenia i śmieją się razem z takiego rogacza . Duże znaczenie mają tutaj cechy charakteru mężczyzny
oraz kobiety oraz przyklepany w społeczeństwie mit słabej kobiety. Radzę więc wstrzymać się z osadami w tym wypadku do czasu wyjaśnienia sprawy bo fakty mogą być zgoła inne niż przekaz medialny.
|
![]() |
Siekiera... każdy szanujący się mecenas ma ją zawsze pod ręką.:-))))))))))))))))))))) |
![]() |
Niestety w Polsce dalej w wyniku pomówienia musisz udowadniać że nie jesteś wielbłądem.
|
![]() |
Dokładnie, nie zawsze jest tak jak sie usłyszy od policjanta i odrazu pisze artykuł.
|
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.