![]() |
Sorry taki mamy klimat jak mawiał klasyk teraz idą ciężkie czasy że tanie lumpeksy będą rosnąć znowu niczym grzyby po deszczu A ha ciucholand ciuchlandem ale czy Żuberek uruchomi w końcu znajdujący się tam swój bankomat który był nieczynny od chwili zamknięcia księgarni
|
![]() |
PiS załatwił nam taką drożyznę, że ludzi nie stać na książki, a jeśli już, to kupują je w sklepach internetowych. Ale używane ciuchy - to już jest super! Wpisujemy się chyba w look wodzusia, który sznurówki ma porwane, suknię plugawą ;-) i ma w *** to, jak wygląda. I chce, żeby cały naród szedł w jego kacze ślady :-/
|
![]() |
Metropolia Lublin czyli wszechobecna bieda, gdzie tylko dyskonty i sklepy z tanią odzieżą się utrzymają.
|
![]() |
właśnie znika kolejna na KUL
|
![]() |
Metropolia Lublin czyli wszechobecna bieda, gdzie tylko dyskonty i sklepy z tanią odzieżą się utrzymają.Niesttey, przez sześć ostatnich lat Polki i Polacy sa okradani jak nigdy. Piss cofnął nas do wczesnych lat 90, coraz większy bandytyzm, beczelne kradzieże, pijaństwo i coraz większa narkomania... |
![]() |
Byłem sprawdziłem i zobaczyłem z bank ma głęboko w dooopie i raczej nie zamierza uruchamiać spowrotem tego bankomatu żeby klienci żuberka mogli swobodnie robić zakupy na znajdującym się obok targowisku
|
![]() |
właśnie znika kolejna na KULKolejna co? |
![]() |
w tych ciuchlandach zawsze tylko syf i bałagan i wszystko hurtowo i stadnie wynoszone przez Ukraińców, że zostają tylko brzydactwa rodem z lat 90.
|
![]() |
Miastem na szczęście nie, ale budżet miasta został okradziony przez PiSowskie władze centralne z wpływów podatkowych.A od kiedy to PiS rządzi tym nieszczęsnym miastem?Metropolia Lublin czyli wszechobecna bieda, gdzie tylko dyskonty i sklepy z tanią odzieżą się utrzymają.Niesttey, przez sześć ostatnich lat Polki i Polacy sa okradani jak nigdy. Piss cofnął nas do wczesnych lat 90, coraz większy bandytyzm, beczelne kradzieże, pijaństwo i coraz większa narkomania... |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|