![]() |
W skrócie - kto będzie miał wodę będzie miał wszystko.... Spodziewajmy się nowelizacji przepisów dotyczących studni głębinowych. A Panu profesorowi współczuje bycia persona non grata na stacjach orlenu.
|
![]() |
perpetuum mobile
|
![]() |
zanim zrobia to ten pan umrze ;D
|
![]() |
Woda z dwutlenkiem węgla stoi na półce w każdym sklepie.Wlałem do baku,ale samochód nie jedzie...
|
![]() |
Znając polskie realia patent pewnie bedzie sprzedany na zachód a nam zostanie jak zwykle gó..o!
|
![]() |
Może chodzi o rozgłos... Opłaca produkować się taką wodę? Ile trzeba zużyć energii do wytworzenia 1L? Może bardziej opłaca się odsalać wodę z oceany.
|
![]() |
Znam profesora Nazimka bardzo dobrze i nie chodzi mu ani o rozgłos, ani o pieniądze uwierzcie mi
|
![]() |
Wcale nie twierdze ze chodzi mu o pieniadze tylko chodzi mi o to zeby pozyskac pieniadze na balsze badania trzeba bedzie sprzedac patent |
![]() |
Chwała mu za to ... ale pewnie nic z tego nie będzie ... Pozdrawiam .
|
![]() |
Takim ludzi należy właśnie słuchać i promować bo to są prawdziwe autorytety, trzymam kciuki za profesora i jego patent :-)
|
![]() |
Do za pierdoła. A skąd wziąć energię do przerobienia dwutlenku węgla na paliwo? Czy ze spalania węgla :-) ?
Czy może z fotosyntezy w naszym północnym kraju?
|
![]() |
Wynalazek pewnie jest warty miliardy dolarów, ale za rok będzie można powiedzieć: "Miałeś chamie..."
Przypomina mi się historia Syreny Sport (projekty z Moskwy nie wróciły, za to przyszedł zakaz produkcji).
To jeszcze dla odmiany przypomnę historię twórcy firmy Rollex, który uciekł z Polski i w stanach się udało.
|
![]() |
Autorowi powyższego postu raczej chodzi o Antoniego Pateka - Urodził się w Piaskach koło Lublina. Więcej na stronach wikipedii.
|
![]() |
Palnołeś z tą Syreną jak chory w kubeł. Można cię określić słowami, których nie przepuszczą. |
![]() |
Palnołeś z tą Syreną jak chory w kubeł. Można cię określić słowami, których nie przepuszczą. |
![]() |
"... tańczy prąd..."??
|
![]() |
Nie wyobrażam sobie tego. Pod komin podłączysz rurkę i przejmiesz całe CO2 i CO?
|
![]() |
To produkcje paliw z buraka cukrowego juz zarzucili? No tak, tereny po bylej Cukrowni Lublin pod stadion maja byc przeznaczone wiec buraki poszly w odstawke...
|
![]() |
opłacalne to z pewnośią będzie. Istotne jest abysmy byli niezależni od złóż zagranicznych.
|
![]() |
bajka !
gdyby to było możliwe czyli opłacalne w skali przemysłowej , zachód już dawno by to miał !
|
Strona 1 z 3
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.