![]() |
po co w wieku 18 lat sie zabijac...co to jest 18 lat..to jest goląbek w porownaniu do reszty życia
|
![]() |
Jezu.... 18 lat. Co to ludziom do głowy strzela. Emocje zabijają.....
|
![]() |
81 to tak anie 18 szkoda dziewczyny:(...Panie świeć nad jej dusza:(
|
![]() |
Musiała mieć jakieś kłopoty lub ktoś wyrządził jej krzywdę. Bez powodu się nic nie dzieje.
|
![]() |
co wy ludzie piszecie?? to ze stalo sie to w ten sposób nie znaczy ze ***yla pod kola pociągu! nie należała do osób które byly by w stanie zrobić cos takiego.
|
![]() |
mloda , zycie bylo przed nia - szkoda, ze nikt jej nie pomogl ......
|
![]() |
Nie pół godziny po północy tylko jeżeli już to po 23, 00:30 to policja przyjechała.
|
![]() |
Nie byla osoba ktora by to zrobila swoadomi..... nie wierze w to ze popelnila samobujstwo...
|
![]() |
Ku*wa ludzie nie wiecie jaka była to się nie odzywajcie wgl. Dobijacie tylko ludzi takimi komentarzami. Stało się, no cóż. Śledczy wszystko wyjaśnią. Nie wasza sprawa, a rodzinie mega wyrazy współczucia. Tez ją dobrze znalazłam i nie mogę się z tym pogodzić ale życie nie zawsze jest kolorowe
|
![]() |
A kto to był?
|
![]() |
tak *** zaraz nazwisko podamy wszyscy
|
![]() |
Pociągi na TIRy!
|
![]() |
Straszna krzywda
|
![]() |
Kto to był?
|
![]() |
Twoja stara! Najwidoczniej jak nie wiesz to Ciebie to nie dotyczy. Sensacji szuka...
|
![]() |
ale bul
|
![]() |
W Polsce to bym się nie zdziwił gdyby był taki komentarz już niedługo:
Kierowca pociągu potrącił młodą kobietę! Grozi mu 25 lat!
Według naocznych świadków kierowca pociągu rozpędził się i latał bokiem.
|
![]() |
Aż sciska jakie wy bzdury tu piszecie.. nie byla w stanie tego zrobic to co moze ktos ja tam wepchnal.. Ci co ją znali wiedzą że panna lubila sobie przyćpać pewnie wzięła za dużo i efekty widać
|
![]() |
Jedyne to rzyczyc wam zeby was to nigdy nie dotknelo... bo jak dotknie to zobaczycie ja milo kiedycala rodzina cierpi w zalobie a ktos kto nie zna sytuacji komentuje i rani innych tym co bezmyslnie pisze... negujecie osobe ktora bierze narkotyki a czy to nie diler powinien byc negowany w tym przypadku. Oosby z okolicy wiedza kto u nas handluje i nikt nie pomoze by wreszcie skonczyl z tym zarobkiem ktory niszczy ludzi. Najlepiej napisac nacpana nie wiedziala co robi...
|
![]() |
Boże ;( coś Ty zrobiła ;(
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|