![]() |
Sorry ale o 20 już się ściemnia więc to nie jest dobra pora na przejażdżkę. Musiał do kogoś jechać
|
![]() |
Równie dobrze mógł pojechać do Stokrotki.
|
![]() |
Nie musiał do nikogo jechać. Ja często wychodzę na rower w nocy, bo jest wtedy mniej ludzi i samochodów. Można odpocząć. Może zasłabł?
|
![]() |
Jeśli jest bardzo dobrze rowerzysta oświetlony to jak najbardziej bo mniej samochodów tylko istnieje tez ryzyko bo więcej bałwanów i pijanych w sobotę wieczór może się pojawić w samochodach.
|
![]() |
Może pije z kumplami albo jest u kochanki,ludzie gość ma swoje lata nie chce żeby mu doopę zawracno telefonami
|
![]() |
Kardiologiem jest
|
![]() |
Był na odwyku jakieś 3 tyg temu i mówił że ma wyjeżdżać gdzieś z jakąś dziewczyną
|
![]() |
Dwa lata temu dachował swoim audi w Konopnicy mając 1,7 promila jadąc z jakąś tajemniczą padażerką. Kilka dni później znaleziono jego żonę martwą w spalonym samochodzie
|
![]() |
Lekarz kardiolog mający ojca wojewódzkiego konsultanta medycyny w randze profesora
|
![]() |
Jakie znaczenie ma to kim jest i kto jest jego Ojcem i kto był jego żona. Może potrzebuje pomocy
|
![]() |
Poznałem go kiedyś-Typ żałosny!!!
|
![]() |
Gdzieś się powiesił...
|
![]() |
Widać po gębie że niezły świr. Dziwne że sprawa tajemniczej śmierci jego żony zimą 2016/7 została zamieciona pod dywan
|
![]() |
Ludzie prosze przestańcie pisać takie rzeczy! Ten człowiek ma rodzinę, która cierpi. Przynajmniej ze względu na nią przymknijcie się
|
![]() |
Dosyć już tragedii spadlo na tę rodzinę. Ale hieny portali internetowych nie są w stanie tego zrozumieć i pastwią się nad całą rodziną
|
![]() |
Czy Policja ustaliła jak zginęła żona tego pana?! Pani Sodolska była bardzo dobrym człowiekiem, uczciwą i życzliwą dla innych osobą. BYŁA WYBITNYM LEKARZEM, KTÓRY NIESIE POMOC INNYM BEZINTERESOWNIE!!! Nie żyje od grudnia 2016 i nikt do dzisiaj nie wyjaśnił przyczyny jej śmierci?!
|
![]() |
Najwazniejsze odnalezc czlowieka! To sie teraz liczy! Rodzina w rozpaczy! Rozgladajmy sie, kazdy wokol siebie! Ujadanie zostawcie na inny czas jak juz nie możecie zyc bez "jadu".
|
![]() |
Zniszczyli psychicznie ta zone. Sodolski razem z ojcem pastwili sie nad nia psychicznie. A ona z rozpaczy sie zabila lub ktos nawet jej pomogl. To bydlo a nie ludzie ten ojciec z synkiem. Wiem co mowie znam obu i jestem sasiadka jednego z nich. Syn byl niedoukiem ktorego ojciec wszedzie wpychal bo jest wysoko postawiony. Dobrze ze gnida nie zyje.
|
![]() |
I ja jestem sasiadką państwa Sodolskich od ponad 40 lat. Nie mogę złego słowa powiedzieć na tych ludzi. Uczynni, spokojni dobrzy ludzie. Matka zmarłego leczyła moje dziecko. Zawsze służyli pomocą= zupełnie bezinteresownie. Nie wierzę! Nie wierzę!
To ogromna tragedia. Córka została bez rodziców, ktorych straciła w strasznych okolicznościach. Człowiek odebrał sobie!
|
![]() |
Gnida??????? Bydło??????? Dobrze ze nie zyje?????? Pomylilas/es szambo z internetem "Bozeno" - bo pewnie to falszywe imię. Pod własnym też bys tak napisała/napisał? Spójrz w lustro, niestety zobaczysz w nim siebie.... I jeszcze jedno - temu wpisowi powinien przyjrzec się prokurator. Milego wieczoru
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|