![]() |
Uczestniczyłam w tym wypadku, straszne przeżycie. Dziękuję Ludziom, którzy zatrzymali sie i wybiegli nas wyciągać dachem. Dziękuję Strażakom, Pogotowiu i Policji. Wszyscy się spisali!
|
![]() |
poszkodowanych prosze o kontakt pomoge w kwestii finansowej 662-006-565
|
![]() |
Niestety kierowca zmarł :.(
|
![]() |
może warto postawić pytanie dlaczego doszło do tej tragedii ? jeśli to prawda że to efekt wylewu krwi to jaki sposób podbito badania okresowe....
|
![]() |
Z tego co członek mojej rodziny, który jest poszkodowany powiedział to albo pękła opona albo odpadło koło bo zanim wypadli z drogi był straszny huk
|
![]() |
Zginął kierowca, który do konca walczył z autobusem, dzieki niemu pasazerowie wyszli bez większych obrażeń.
|
![]() |
To prawda, dzielny człowiek.
|
![]() |
Wyrazy współczucia dla rodziny Pana Kierowcy.
|
![]() |
SS - to pytanie teraz i tutaj jest troszke nie na miejscu, tak mi sie zdaje.
Kondolencje dla rozdziny kierowcy miły był człowiek, szkoda go!!!
|
![]() |
Drodzy Współpasażerowie rejsu Hrubieszów-Warszawa, który miał wypadek w tę niedzielę, pomyślałam, iż w związku z tym, że życie zawdzięczamy umiejętnościom Kierowcy, który zmarł, możnaby jakoś podziękować Jego rodzinie, np. za pośrednictwem PKS Wschód Hrubieszów. Pomyślałam, że mogą czegoś potrzebować lub chociaż kartka z podziękowaniem.
Co Wy na to? Co myślicie na ten temat?
Moglibyśmy się jakoś skontaktować w Warszawie. Mój numer: 600 32 48 29.
Mam nadzieję, że jesteście zdrowi.
|
![]() |
Wyrazy współczucia Rodzinie Kierowcy. Beata, Twoja postawa i pomysł przywraca wiarę w człowieczeństwo. Mam nadzieję, że pasażerowie się odezwą.
|
![]() |
Chciałam podziękować za tak dobre o słowa o kierowcy, który był moim wujkiem. Był to naprawdę wspaniały człowiek. Będzie mi go brakować... Proszę, jeśli możecie, o modlitwę za jego duszę. Tyle dla niego możemy zrobić...
|
![]() |
Chciałam podziękować za tak dobre o słowa o kierowcy, który był moim wujkiem. Był to naprawdę wspaniały człowiek. Będzie mi go brakować... Proszę, jeśli możecie, o modlitwę za jego duszę. Tyle dla niego możemy zrobić...
|
![]() |
Wyrazy współczucia Rodzinie kierowcy.To był miły i sympatyczny człowiek i to dzięki niemu żyję.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.