![]() |
Dajcie Śliwińskiego. Jako katecheta jest tak kompetentny, na wszystkim się zna to moze byc radnym, dyrektorem domu chemika, katecheta, wuefista to i park tech technologiczny poprowadzi. Tak jak wigilie miejską.
|
![]() |
Zupełnie niezależna, bezstronna rada nadzorcza. Ojczyzna dojna dla pisu w pełnym wymiarze!!!
|
![]() |
Dwie osoby? Pewnie obecna dyrektorka i ten który wygra.
|
![]() |
Następne koryta dla wybranych.Ciekawe na jaki teraz pomysl grobem wpadnie.Wymiotować sie chce jak na to wszystko patrzę
|
![]() |
Po wiekopomnym konkursie na dyra Domu Chemika, juz nic nie zdziwi mnie w tym mieście.
|
![]() |
Przecież to pislam do koryta przywarł. Rada nadzorcza całą pisia.
Następne koryta dla wybranych.Ciekawe na jaki teraz pomysl grobem wpadnie.Wymiotować sie chce jak na to wszystko patrzę |
![]() |
To chyba będziemy mieli powtórkę ze stadnin. Tylko koni żal.
|
![]() |
http://www.dziennikwschodni.pl/pulawy/radni-zgodzili-sie-na-nowa-spolke-miejska,n,1000178462.html Tylko jeden radny niezrzeszony miał trochę oleju w głowie. Reszta za tworzeniem nowych żłobów. Załamka
|
![]() |
Z tego co widze, to do rady trafiły bardzo kompetentne osoby, a nie nic nie potrafiące pociotki. Nie wiem o co ten ból...
|
![]() |
Jak to dwóch facetów i tylko jedna kobieta? Ja się pytam gdzie są parytety??? Na prezesa musi pojsc jakaś kobitka! Koniecznie!
|
![]() |
Ech...Haters gonna hate... Taki to nasz polski dołek
|
![]() |
Spólka została powołana w celu otrzymywania dotacji, samodzielnego rozwoju i samofinansowania. Kurde, zle! Rada sie zmniejszyła z 12 osób do trzech, kurde zle! Zmieniła sie nazwa stanowiska: zamiast dyrektora - prezes! Kurde jeszcze gorzej! Ludzie, czy wy macie honor i godność czlowieka, a przede wszystkim wiedze jak to funkcjonuje??? Czy tylko jak potulne pieski z KODU szczekacie, bo pan każe???
|
![]() |
Przecież pani dyrektor PZD Puławy Pani Nizioł miała byc w zarządzie ,wsolenniczka pisu,a pania prezydent sie dogadaja
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|