![]() |
A kto w PiSie chce mieć nowe hobby - chemię?
|
![]() |
Wreszcie się skończą spekulacje i straszenie:) A wystarczyło chwilę poczekać a nie pisać co ślina na język przyniesie.
|
![]() |
A kto w PiSie chce mieć nowe hobby - chemię?Jest taki jeden w Puławach, Imię jego to Sławek, Tylko jest z Solidarności, która jawnie wspiera PISlam, |
![]() |
kamiński, hehe znawca wszystkich tematów.
|
![]() |
kamiński, hehe znawca wszystkich tematów.dlatego jest doskonałym kandydatem, poradziłby sobie jako zarząd jednoosobowy, gdyż zna się własnie na wszystkim |
![]() |
Co się czepiacie Sławka Kamińskiego, większość z krytykujących go komentatorów do pięt mu nie dorasta.
|
![]() |
Boże uchowaj nas puławian i strzeż nas od złego ....... Amen
|
![]() |
Co się czepiacie Sławka Kamińskiego, większość z krytykujących go komentatorów do pięt mu nie dorasta.Ta oczywiście, jest the best, |
![]() |
Wspaniała sprawa, setnie się ubawiłem :D :D :D
Na szczęście żaden Sławek w zarządzie puławskim nie będzie, bo żeby zarządzać taką firmą trzeba mieć kompetencje.
Ot i cała tajemnica.
|
![]() |
tak jak i hodować konie? właściwie to tam będzie konkurs i SAK może też startować.
Wspaniała sprawa, setnie się ubawiłem :D :D :D Na szczęście żaden Sławek w zarządzie puławskim nie będzie, bo żeby zarządzać taką firmą trzeba mieć kompetencje. Ot i cała tajemnica. |
![]() |
Jak to możliwe, żeby wiceprezes był również członkiem rady nadzorczej w innych zakładach???
|
![]() |
tak samo jako premier moze być posłem albo senatorem
|
![]() |
kogo wybrali?
|
![]() |
Bober, Janiszek, Gagat
|
![]() |
Rada Nadzorcza powołała w skład Zarządu Spółki:
Pana Mariusza Bobera na Wiceprezesa Zarządu, powierzając mu jednocześnie pełnienie obowiązków Prezesa Zarządu,
Pana Jacka Janiszka na Wiceprezesa Zarządu,
Pana Zbigniewa Gagata na Wiceprezesa Zarządu
To ciekawe nadal kto będzie prezesem.
|
![]() |
To SAK ma jeszcze szansę.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|