![]() |
Śniegu ni ma ale je cennik - weekendowy na pocieszenie
|
![]() |
Pojebało ich z tymi cenami!!!!
|
![]() |
Drodzy Właściciele stoków. Trasy są przygotowane, powiedzmy, na 50%. Rozumiem, pogoda nie taka, za ciepło itd. w takim razie dlaczego żądacie od narciarzy opłat jakby wszystko działało na 100%?? doły, dziury, przetarcia, zatrzymujące się co chwila wyciągi, a panowie z obsługi grzeją się w budkach. Przecież wystarczy ruszyć łopatą raz na godzinę. Spójrzcie proszę np na Tylicz, Słotwiny. Tam są wyciągi krzesełkowe, dużo więcej śniegu kilka km tras, a ceny ... za 60-75 zł jeździ sie 4 godziny (+darmowy skibus). tam wiedzą jak przyciągnąć klienta np na "jazdy wieczorne", niższą ceną (w Tyliczu 35zł od 15 do 20!!). ja rozumiem że rządzący zrobili Wam psikusa znacznie podnosząc minimalną .. ale im też. Nie chcę używać wulgaryzmów ale same się cisną. No cóż, 2-3 lata temu bywałem z rodzinką u Was 2-3 raz w tygodniu, teraz będę do wiosny może 4-5 razy.
|
![]() |
Bardziej opłaca się pojechać 2 góry na dwa dni niż tutaj jeździć. 90zl calodniowy karnet w Białce, o warunkach nie muszę nikomu mówić
|
![]() |
Baaardzo drogo ale za to ile kilometrów tras
|
![]() |
A na Panoramie Lubelskiej podają że Parchatka też chodzi.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.