![]() |
wywalic wojta,przewietrayc to towarzystwo wzajemnej adoraci.
|
![]() |
działania gminy to jedna wielka ściema
|
![]() |
Ludzie nie dramatyzujcie!Macie Najbardziej kompetentnego,odpowiedzialnego i co najlepsze stawiającego na rozwój gminy wójta ! A taki Pan jak Radosław Barzenc mógł się pobudować na przykład w sąsiedniej gminie wysokozadłurzonej !Myślę, że wtedy zmienił by nastawienie do włodarzy gminy i przestał narzekać! Wystarczy porównać ile przez lata funkcjowania urzędu pod banderą Stanisława Gołębiowskiego jest zrealizowane a ile w sąsiednich gminach np. Żyrzyn czy Wąwolnica! Niech ktoś powie,że piszę nieprawdę!
|
![]() |
wywalic wojta,przewietrayc to towarzystwo wzajemnej adoraci.to po jasną chorobę go wybraliście? przecież to nie jest facet który pojawił się znikąd i nie spełnił oczekiwań, cała ta "afera" jest śmierdząca, ale mam wrażenie że bardziej po stronie tych niby to walczących o dobro mieszkańców |
![]() |
wywalic wójta
|
![]() |
Kolego zanim zaczniesz wychwalać gm. Końskowola za brak długów i inwestycje z własnej kieszeni. To zapoznaj się z deficytem budżetu na 2016 r.Więc przedstawiam ci jak wygląda prawda.Dochody gminy to 25 mln. a wydatki na 2016 to z kolei 29 mln. WIĘC RACHUNEK ZADŁUŻENIA WYNOSI 4.000.000 ZŁ .Odsyłam do bip gm.Końskowola. ale poza tym podatki są u nas najwyższe w porównaniu z sąsiednimi gminami, które mają budżety o połowę nisze dlatego są biedniejsze i nie stać ich na duże inwestycje.Dlatego nie można porównywać Końskowoli do innych gmin bo w nich nasz włodarz figę by zwojował.
|
![]() |
Kolego "dik"czy według ciebie wójt do tej pory leżał do góry brzuchem i nic nie robił?!Co do wydatków to wójt nie z takich opresji wychodził !Ps.Gdyby wybory odbyły się teraz to ja i większość mieszkańców gminy Końskowola zagłosowałbym ponownie na Stanisława Gołębiowskiego !
|
![]() |
Ciekawe czy drodzy ujadacze odszczekacie wszystko jak gmina zablokuje tą inwestycję?
|
![]() |
A ja powiem więcej
Ciekawe jak gmina będzie płaciła milionowe odszkodowanie firmie PINI co powiedzą działacze ze stowarzyszenia ZIELONE POWIŚLIE.
|
![]() |
A ja powiem więcej Ciekawe jak gmina będzie płaciła milionowe odszkodowanie firmie PINI co powiedzą działacze ze stowarzyszenia ZIELONE POWIŚLIE.Już odpowiadam na pytanie. Działacze ze stowarzyszenie powiedzą jedno, zgodnie z nowelizacją ustawy teraz za błędne decyzje materialnie odpowiada nie urząd lecz sam urzędnik. Więc sami wicie, rozumicie. |
![]() |
Ludzie nie dramatyzujcie!Macie Najbardziej kompetentnego,odpowiedzialnego i co najlepsze stawiającego na rozwój gminy wójta ! A taki Pan jak Radosław Barzenc mógł się pobudować na przykład w sąsiedniej gminie wysokozadłurzonej !Myślę, że wtedy zmienił by nastawienie do włodarzy gminy i przestał narzekać! Wystarczy porównać ile przez lata funkcjowania urzędu pod banderą Stanisława Gołębiowskiego jest zrealizowane a ile w sąsiednich gminach np. Żyrzyn czy Wąwolnica! Niech ktoś powie,że piszę nieprawdę!Piszesz nieprawdę i proszę wymień ilu inwestorów zostało ściągniętych do gminy przez twojego ulubieńca przez 25 lat oraz ile ci inwestorzy stworzyli miejsc pracy. Tylko nie pisz o kanalizacji, wodociągach (każda gmina w Polsce jest zobligowana do wykonania tych zadań i na to nie wydaje własnych pieniędzy) , orliku i paru kawałkach chodnika ponieważ każdy mierny wójcina z byle dziury administrować swoja gminą potrafi!? |
![]() |
Kolego "dik"czy według ciebie wójt do tej pory leżał do góry brzuchem i nic nie robił?!Co do wydatków to wójt nie z takich opresji wychodził !Ps.Gdyby wybory odbyły się teraz to ja i większość mieszkańców gminy Końskowola zagłosowałbym ponownie na Stanisława Gołębiowskiego !ty tu się większością gminy nie podpieraj, bo się zdziwisz. a jak jesteś głupi to głosuj na staśka na pewno się ucieszy. |
![]() |
A ja powiem więcej Ciekawe jak gmina będzie płaciła milionowe odszkodowanie firmie PINI co powiedzą działacze ze stowarzyszenia ZIELONE POWIŚLIE.Powiedzą żeś MATOŁEK i bzdury oplatasz. |
![]() |
Ciekawe czy drodzy ujadacze odszczekacie wszystko jak gmina zablokuje tą inwestycję?jak już coś to "tę inwestycję" i gmina tyle może zablokować co i ty. |
![]() |
Piszesz nieprawdę i proszę wymień ilu inwestorów zostało ściągniętych do gminy przez twojego ulubieńca przez 25 lat oraz ile ci inwestorzy stworzyli miejsc pracy. Tylko nie pisz o kanalizacji, wodociągach (każda gmina w Polsce jest zobligowana do wykonania tych zadań i na to nie wydaje własnych pieniędzy) , orliku i paru kawałkach chodnika ponieważ każdy mierny wójcina z byle dziury administrować swoja gminą potrafi!?
Polecam lekturę Ustawy o samorządzie gminnym Dz.U. 1990 nr 16 poz. 95 - warto wiedzieć o czym się pisze.
|
![]() |
Piszesz nieprawdę i proszę wymień ilu inwestorów zostało ściągniętych do gminy przez twojego ulubieńca przez 25 lat oraz ile ci inwestorzy stworzyli miejsc pracy. Tylko nie pisz o kanalizacji, wodociągach (każda gmina w Polsce jest zobligowana do wykonania tych zadań i na to nie wydaje własnych pieniędzy) , orliku i paru kawałkach chodnika ponieważ każdy mierny wójcina z byle dziury administrować swoja gminą potrafi!? Polecam lekturę Ustawy o samorządzie gminnym Dz.U. 1990 nr 16 poz. 95 - warto wiedzieć o czym się pisze.Tak czy siak to przez 25 lat to niewiele w tej końskowolskiej gminie zrobiono. |
![]() |
Czy to prawda, że profesor z Lubelskiej uczelni za konsultacje w sprawie zakupu gruntów pod zalew otrzyma od gminy w Końskowoli 250000 tysięcy złotych?
|
![]() |
Jak to czytam to kojarzy mi się akcja z Trybunałem każdy okopany na swoim.
|
![]() |
Piszecie, że gmina ma zadłużenie. A to wina Wójta czy Rady Gminy. Ktoś ten budżet chyba przyjął.
|
![]() |
Czy to prawda, że profesor z Lubelskiej uczelni za konsultacje w sprawie zakupu gruntów pod zalew otrzyma od gminy w Końskowoli 250000 tysięcy złotych?tak do podzialu z wojtem. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|