![]() |
Pewnie dzieci nadzwyczajnen kasty, lub po.
|
![]() |
obciąć łapy,więcej nie zakradnie.ja musze ciężko zapierda..ć żeby coś kupić teraz mam jeszcze gadziny utrzymywać?z jakiej parafji
|
![]() |
No właśnie z jakiej parafii oni są. Może ksiądz chodząc z kolędą ich rozpozna a raczej powinni sami się zgłosić albo wyjechać poza Europę ba fotki dobrej jakości. Debile kradną kamer nie widzieli.
|
![]() |
A to na ulicę romów trzeba się udać i zapukać do pierwszego lepszego mieszkania w bloku mniejszości narodowej. Jakiś złodziej kosmetyków się znajdzie.
|
![]() |
Jak z budowy zginęły okna za 6000 zł w Kazimierzu to policja nie szuka, jak z Puławskiej drogerii kosmetyki za 1300 to szuka, wybiórczo jakby działa ta policja, może w Puławach lepsza jest?
|
![]() |
To chyba siostra Pani Dyrektor Anna N. z PZD Puławy
|
![]() |
A to na ulicę romów trzeba się udać i zapukać do pierwszego lepszego mieszkania w bloku mniejszości narodowej. Jakiś złodziej kosmetyków się znajdzie.Ze zdjęć wynika że to niestety nie romowie debilu ,przez twoją nienawiść do nich zakłamujesz prawdę oczywistą . |
![]() |
Jak wybraliśmy Maja na prezydenta miał od razu zapanować ład i porządek i co to się dalej w mieście wypawia ja pytam?!?!
|
![]() |
Widocznie ślepy jesteś bo widać że to nie Romowie tylko Polacy widocznie nie tylko oni kradną a oczerniacie Cyganów a ten wasz prezydent Maj to niech się weznie a nie tylko ocenia Cyganów bo i u nas jest patologia !!!!!
|
![]() |
No właśnie z jakiej parafii oni są. Może ksiądz chodząc z kolędą ich rozpozna a raczej powinni sami się zgłosić albo wyjechać poza Europę ba fotki dobrej jakości. Debile kradną kamer nie widzieli.Do takich "nowoczesnych" księża nie chodzą. |
![]() |
Do ksiezy trzeba pujsc chodzą po kolędzie po domach to może znaja
|
![]() |
Nie ma bata, musi ich ktoś znać i rozpoznać. Ludzie nie bójcie się mówić , bo jeżeli będziecie milczeć to całe życie takie hieny będą nas okradać.
Teraz ukradli kosmetyki a następnym razem może to być Twój,mój, Twojego lub mojego sąsiada auto albo dom.
|
![]() |
Nie znam ich. Gdybyście mieli wiecej pytań do mnie to nic nie wiem.
|
![]() |
Wiecie kim jest ten mężczyzna? Jeśli nie to proszę dać znać.
|
![]() |
Wiem kim jest typ Ale się cykam mówić.
|
![]() |
Przecież to Mały Jurek z Tarnowskich Górek!Kobietę też znam to Celina z Cwelina!Powiadamiam MO od ręki.
|
![]() |
Pogrzebać po fejsie i zaraz będzie wiadomo kim są:)
|
![]() |
Dziwnie policja przekazuje te komunikaty - mogliby chociaż zdradzić adres tej drogerii, jeśli nie chcą podawać nazwy firmy - może ktoś z czytelników był w niej tego dnia i przypomni sobie, że złodziei widział.
|
![]() |
Klasa 4st z garów
|
![]() |
Widocznie ślepy jesteś bo widać że to nie Romowie tylko Polacy widocznie nie tylko oni kradną a oczerniacie Cyganów a ten wasz prezydent Maj to niech się weznie a nie tylko ocenia Cyganów bo i u nas jest patologia !!!!!Oj bo kleksa puścisz.. |
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.