![]() |
na kebap poszedł koziołek?
|
![]() |
szkoda zwierzaków.dojebać człowiekowi trzeba bo rozumu nie posiada.taki wyrok żeby bolało tak jak bolało bezbronne zwierzaki
|
![]() |
Nowy prezydent w Puławach to nawet kozom byt się poprawia - program 250+ tyle że dziennie!
|
![]() |
Ja już widziałem w życiu sporo takich wsiowych babin, których podwórka bardzo podobnie wyglądały, syf, kiła i mogiła. Tylko zwierząt szkoda bo to takie tępe okrucieństwo wobec nich. Baba ma nierówno w głowie. Przyda się leczenie psychiatryczne.
|
![]() |
A Pani Śniegocka to w godzinach pracy na Azotach tak się społecznie udziela?
|
![]() |
To pozostałość po szopce Bożonarodzeniowej. Ksiądz mówi, że Jezus rodził się w gorszych warunkach.
|
![]() |
Może o kozy nie dbała, ale pies z budą wypasioną -nawet z kurtyną:)
|
![]() |
Nie podniecajcie się tak. Właścicielce kóz nic nie zrobią, ponieważ jest to osoba chora psychicznie więc uniknie odpowiedzialności karnej?
|
![]() |
Jak by kobiecie dali 2500zł na kozy, raz w tygodniu kontrolowala i pomoc (osoby z karą prac społecznych) w gospodarstwie. To 5000 by zostało w budżecie na pomoc innym ludziom. A nie napychaniem kasą bogatemu kieszeni.
|
![]() |
Aaaaaaaaaaaaa to wiecie ile kosztuje utrzymanie zwierząt. To teraz policzcie ile powinno kosztować kg żywca .
|
![]() |
na kebap poszedł koziołek?Tylko Prawdziwy Kebab u Prawdziwego Polaka w Lnie! |
![]() |
wreszcie mieszkańcy majdanu będą normalnie żyć i nie będą patrzec na te biedne zwierzęta.
|
![]() |
Jak by kobiecie dali 2500zł na kozy, raz w tygodniu kontrolowala i pomoc (osoby z karą prac społecznych) w gospodarstwie. To 5000 by zostało w budżecie na pomoc innym ludziom. A nie napychaniem kasą bogatemu kieszeni.Masz równo pod sufitem czy gownoburze robisz? Tak dawać babinie przez następne 20 lat? Z mln złotych A już nagrodzonych z 300? To ja też list wezmę i polecę do urzędu po kasę. Walnij się w łeb i nie rozporządzaj naszymi pieniędzmi jak idiota. |
![]() |
Wyglada mi na eksperyment otoczeniowy., ale to chyba malo prawdopodobne zeby ktos sprawdzal w ten sposob jak tworzone sa relacje miedzy gatunkami w horyzoncie czasowym ktory ma rozna ilosc zasobow przydzielanych : |
|
![]() |
Taki widok np. w Tunezji, Turcji to norma... ubogacamy, ubogacamy.
|
![]() |
Probowalem zmierzyc prad i nie moglem tego zrobic bez zmierzenia wody a wody nie moglem zmierzyc bez wagi - i tu sie zatrzymalem. Sprytnie pomyslane, przechodzac zapewne wszystkie parametry (ktorych moze byc kilkanascie, kilkadziesiat) kolejno, zeby zmierzyc prad - (kalkuluje swoje szanse) = i wtedy mam otwarta droge do zasobu ( do wytworzenia narzedzi pomiarowych) i hodowli roslin? Pierwsza czesc wyglada jak lekcja otoczenia , druga jak lekcja nawiazywania kontaktow i relacji. I co potem do duzej firmy na stanowisko (jak nazwac?) Czy to ludzie z tych kregow dostarczaja narzedzia np. komputerowe? Jak rozpoznac sposob myslenia producenta, jak mysli osoba o takiej wiedzy?(z ciekawosci) Wiem jedno - daja czesto sprzet (ktory potem czesto jest sprzedawany) do wlasnego wykonczenia!.
|
![]() |
To jest właśnie ta szumnie zapowiadana reforma opieki społecznej w Puławach?
|
![]() |
Zwierzątka najbardziej ucierpiały, oby żyły w normalnych warunkach. Ten babsztyl niech zdycha że związanymi pecinami na mrozie!Związać babie pęciny i łapy wystawić na mróz i niech zdycham powolutku i systematycznie podrzerana przez piesy Oooo, odezwali się prawdziwi miłościwi katolicy... |
![]() |
a jaki jest dzienny koszt pobytu chorego w szpitalu?
|
![]() |
a wystarczyło do Puław uchodźców przyjąć - pewnie by przygarneli te biedne zwierzeta i nie trzeba byłoby po 250zł dziennie płacićJak by kobiecie dali 2500zł na kozy, raz w tygodniu kontrolowala i pomoc (osoby z karą prac społecznych) w gospodarstwie. To 5000 by zostało w budżecie na pomoc innym ludziom. A nie napychaniem kasą bogatemu kieszeni.Masz równo pod sufitem czy gownoburze robisz? Tak dawać babinie przez następne 20 lat? Z mln złotych A już nagrodzonych z 300? To ja też list wezmę i polecę do urzędu po kasę. Walnij się w łeb i nie rozporządzaj naszymi pieniędzmi jak idiota. |
Strona 1 z 2
Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.