![]() |
Autor tego artykułu chyba zapomniał o podstawowych zasadach ortografii języka polskiego. Pisze się "nie wiadomo", a nie "niewiadomo"!!!
|
![]() |
Ja mama przedszkolaka który uczęszcza do tego pszedszkola jestem zadowolona tylko nie wiem czy rodzice dzieci 3i 4 letnich też są zachwyceni.Powinni podziękowac tym rodzicom którzy dążyli do tego aby zamknąć przedszkole za to że ich dzieci siedzą teraz w domu.
|
![]() |
Moje dziecko też uczęszcza do tego przedszkola lecz teraz cierpi nad tym ze musi siedzieć sam w domu bez rówieśników i codziennie pyta się mnie kiedy będę mógł pójść do przedszkola:( a ja na to że synku może już niedługo.
|
![]() |
Jak wam nie pasowalo to przedszkole to poslijcie dzieci do prywatnego
|
![]() |
Chyba powinniśmy podziękowac pani ZOSI za to że nasze dzieci siedzą w domu a my na urlopach
|
![]() |
Dlaczego nie piszą Leszek B. tylko podają pełne nazwisko?
|
![]() |
jaka czesc rodziców? zastanówcię się trochę ,proszę....to były 2 no 3 góra matki a dzieci w przedszkolu jest 100,więc to nawet nie mniejsza czesc,to niereformowalne wyjątki....
|
![]() |
Nasza gmina najmniejsza w województwie ale najsławniejsza w Polsce i to dzięki tej mamuśce. "Co z was za rodzice?" tak nazwała nas NAJWSPANIALSZA MAMA NA ŚWIECIE!! KoZa ma rację to tylko niereformowane wyjątki ale damy sobie z nimi radę
|
![]() |
od 83 do do 85 roku chodziłem do tego przedszkola pozdrawiam gradzińską francę !!!!!!!!!! mam nadzieję że zobaczę ją na fotce wśród sztywnych kolejny raz! ..... już w tamtych latach nauczycielki stresowały dzieci i robiły co chciały z dziećmi .. biły dzieci listewkami co i też w podstawówce się zdarzało tak właśnie w markuszowie przez małe "mmmmmm" a i zdarzało się że jak ktoś zrobił w majtki to czekał w kącie aż rodzic przyjdzie . smród w tym przedszkolu był zawsze tylko penie ułomni rodzice bali się zwracać w tamtych czasach komunistycznych uwagę ułomni bo byli wychowywani dziwnie tyle na temat he he ..... to przedszkole powinni zrównać z ziemią i postawić na nowo ! a i dyrektorki zmieniały się a co jedna to lepsza francaaaaaa jjak stołek złapała się się jebało we łbie i dla dzieci był postrach .... szok ***m bym dziś najebałłłłł !!!!!!!!!!!!!!!
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|