![]() |
Więcej dzieci żeby snoby wyzywały od patologi liczącej na 500+ :)
|
![]() |
Więcej dzieci? Po co? Jaki jest poziom życia w tym mieście? Jeśli się nie załapiesz do Azotów to ... bida. Urodziłem się w tym mieście, duży sentyment ale (niestety) prawda jest bolesna.
|
![]() |
Za dekadę Puławy wrócą do sytuacji sprzed budowy ZA, ze średnią wieku ludności 60lat ...
|
![]() |
Tylko co Puławy zaoferują tym dzieciom jak dorosną? Ja mam to szczęście, że pracuję na azotach. Jak bym nie pracował i zarabiał tyle ile niektórzy moi znajomi u prywaciarzy to już dawno stąd bym wyjechał .
|
![]() |
to niech się prezydent bierze za robotę, młody chłop to może narobić jeszcze masę dzieci, wystarczy tylko założyć harem i zapładniać
|
![]() |
Wypuścić z więzien gwałcicieli!!!!!
|
![]() |
Piep..y farmazony. Nie da sie tego czytać. Szkolony był czy co? Niech więcej zatrudni w urzędzie i spółkach to na pewno narobimy dzieci.
|
![]() |
Więcej dzieci? Juz teraz młodzież stąd ucieka,bo niby co to miasto ma do zaoferowania? gdzie te dzieci będą pracować za 20-30 lat? Miasto emerytów,żadnych ciekawych imprez pryciągających młodzież tu nie ma. Festiwale kolęd i inne tym podobne...dziekuje..
|
![]() |
Groblowo. miasto starych ludzi. Kto nie pracuje w ZA i w urzędzie grobla to naprawdę wegetacja. Seniorzy glosujcie dalej na Grobelsa albo jego pociotków to miasto będzie rozkwitać jak błoto an skwerze albo parking na marinie
|
![]() |
Teraz nagle Grobel widzi zgrzyty w koalicji z PIS? Chłopie . W stanie wojennym byleś zastępca naczelnika miasta Czajkowskiego. Od tamtej pory trzymasz sie stolca wiążąc się z każdym od komuchów poprzez Solidarność PO czy Pis!!! Ty masz jakies wartości , kręgosłup moralny? Gdzie są twoje przekonania? Tam gdzie koryto?????, ?????, ?????
|
![]() |
Jak mam mieć dzieci i wyjść na ten plac zabaw co jest na skwerze niepodległości - obsrany i nic na nim nie ma, potaplać sie obok w błocie na alejce a później zalać auto na dziurawym parkingu na marinie, zaprowadzić przedszkolaka do szkoly zamiast do przedszkola, bo przedszkole rok czasu w remoncie a miało byc 2 miesiące ,to ja podziękuję panie Grobel za takie rady. Nie potrafisz pan zrobic nawet inwestycji w mieście, zatrzymać tu młodych a tu nagle spec robienia dzieci i pouczania innych! Żałosny juz pan jestes!
|
![]() |
Niech sam Grobel narobi dzieci i spróbuje przejść się z wózkiem po deszczu po alejce na Skwerze Niepodległości. Jak juz zrobi tą orkę wózkiem, niech znajdzie ludziom prace, zamiast marnować nasze pieniądze i ubezwłasnowolniać ludzi socjalem. Potem dopiero niech nam mówi co nam i miastu jest najbardziej potrzebne.
|
![]() |
Taa więcej,chyba romskich....
|
![]() |
Więcej pottrzeba parobków i niewolników tyrajjacych za miskę ryżu po 12 godzin??
|
![]() |
Miastu potrzeba zmiany a nie ledwo łażącego dziadka w kolacji z posłusznym jak pies PISem z PO i PSPPowcami. To kpina z mieszkańców
|
![]() |
Sweet focie ze sztucznym uśmiechem już nam nie wystarczą Skończyły sie czasu łykania sweet fotek, etatowych przecinaczy wstęg i koryciarzy lansujących sie po wigiliach miejskich czy kościołach. To se ne wrati panie G.
|
![]() |
Odkąd pamiętam ten pan rządzi się w Puławach. To za jego rzadzenia Puławy stają się miastem miastem starych ludzi. Wystarczy zresztą na niego spojrzeć. Sam do takiego stanu doprowadzil a teraz nagle dziadek dobra rada. Wie że i tak starzy zagłosują na niego. Niech da w końcu szansę młodym i przestanie wiecznie kandydować .
|
![]() |
Miastu potrzeba nowego prezydenta
|
![]() |
Miasto ma już nową pisowską radę miast i co? Pomogło to miastu?
|
![]() |
Miasto potrzebuje nowego prezydenta. Bez jego koalicji z pisowską radą miasta. Bez jego wiecznych koalicji z kimkolwiek kto aktualnie jest przy żłobie i zapewni mu pełnie władzy. Ta jego koalicja z pisem pod względem moralnym i światopoglądowym, pasuje jak barwny motyl do wnętrza obsranego sracza. Dla mnie Grobel i PIS skompromitowali sie całkowicie wchodząc w taki układ.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|