![]() |
niech jeden z drugim jaśnie opan posel ,autorzy tej ustawy przeżyją za te pieniądze.W Polsce jeden skandal goni drugi,sobie nie żałują i jeszcze narzekają.I tacy menele bo inaczej nie można nazwać naszych rządzących chcą przyrostu naturalnego
|
![]() |
Nie bardzo rozumiem o co ten szum.Gdyby mieszkali osobno-każde by dostawało dodatek mieszkaniowy.Zamieszkali razem czyli w jednym mieszkaniu,dlaczego mnają otrzymywać dodatek na drugie mieszkanie?
|
![]() |
To prawda.Ale do kogo masz pretensje?Przecież ktoś na tych (p)osłow głosował (lub wogóle olał wybory). Ja otwarcie przyznam,że też pomyliłem się co do parlamentarzysty i oddałem niewłaciwie głos.Teraz będę bardziej uważny |
![]() |
Och jak mnie irytuje taka postawa innych niepełnosprawnych (piszę "innych" bo sam się do tyej grupy zaliczam). Tylko daj i daj... zły rząd, zły kraj, zły świat!! Przecież z treści wynika, że dostali więcej niż gdy mieszkali osobno... Niektórzy ze swej niepełnosprawności robią niezły biznes: dodatki, zasiłki, dofinansowanie do samochodu, do komputera, do remontu... - pewnie, to wszystko jest potrzebne i w wielu przypadkach stanowi ogromną pomoc, ale nie uczy to samodzielności i zaradności tylko umacnia bierność i postawę roszczeniową.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.