![]() |
Lepsza była by ciężarówka. Pijany kierowca jechał by ze swoim autem.
|
![]() |
hehe jak poświęci POP to będą mogli mnie nim przewieść. W przeciwnym wypadku będą mieli sprawę odnośnie zakłócania mojej wolności religijnej. Chyba że to radiowozy dla katolików... Chory piSSowski kraj...
|
![]() |
Za komuny żadnej nyski nie święcili a przewoziły przecież nie jednego "podgrzanego"...
|
![]() |
pały niech sobie też poświęcą :D Jprdl! XXI wiek! Poświęcenie radiowozu! Polska! puk puk puk :D A ile ksiundz zgarną za robotę?
|
![]() |
Czarny odprawił czary-mary ? Ja pier..........!!! XXI wiek !! Europa !!
|
![]() |
A ten na zdjęciu jak zwykle w za krótkich spodniach?
|
![]() |
Czarna mafia wszędzie ryja wsadzi.
|
![]() |
Jedni w kurtkach, inni w polarach.... A powinni być tak samo ubrani..... Podobno tak mówi regulamin!
|
![]() |
A ten mały grubas co tam robi
|
![]() |
Dorzucili się więc grono nietukalnych wzrośnie
|
![]() |
ten juby to .........i dostarczacz dziczyzny temu po prawo
|
![]() |
ale wstyd z tym ksiendzem
|
![]() |
Wstyd z tą całą stopką. Puławy kulturalnie po cichutku a WIEŚ TAŃCZY WIEŚ ŚPIEWA. KTO TAM ŻĄDZI
|
![]() |
Tylko żeby wygodnie psie dupska wozić i do tego w poświęconym aucie. Gdzie się podziały piesze patrole?
|
![]() |
Jak zwykle klecha musiał pokropić. I jak ma być w tym kraju dobrze, skoro formacja przeznaczona do zapewniania bezpieczeństwa bawi się w średniowieczne zabobony? Wstyd i śmiech jednocześnie. A jakby nie pokropił to co, samochód by nie odpalił? Przestępców by mniej łapali? Obciach na całego. Przy każdym zakupie radiowozu czy też wozu strażackiego musi pojawić się ksiądz z kropidłem. Ja się pytam po co? W czym to ma pomóc? Wstyd na całą Europę. Zastanawiam się, czy w jakimkolwiek innym państwie kościelni kropią po radiowozach.
|
![]() |
Nie ma to jak Policja w Kurowie , zawsze wesoło jak w Wilkowyjach a nowego radiowozu jakoś na ulicach gminy nie widać bo chłopcy tacy bystrzy ze boją się nim jeździć.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|