![]() |
Znaczy się można się skrzyknąć i coś dobrego zrobić?
|
![]() |
Tak ja wyobrażam sobie "Solidarność"!
|
![]() |
I gitarę , gitarę dostał i "piecyk" , można -moszna.
|
![]() |
Szacunek i ogromne brawa dla wszystkich Państwa. Bez tej pomocy ten człowiek nigdy by nie miał swojego dachu nad głową. ....tak z ciekawości zapytam - ile taki domek może kosztować?
|
![]() |
Szkoda że o bezdomnych nikt się nie martwi. Mając dom można go za 200 zł rocznie ubezpieczyć.
|
![]() |
Wielki szacunek dla redaktora Marcina Mizery o radnego powiatowego Marka Wocha. Zrobili mega dużo dla Mariana, a kompletnie się ich pomija. Ten dom jest dzięki ich wysiłkowi.
|
![]() |
Ciekawa jestem gdzie tak tanio za 200 zł ubezpieczają dom, bo ja mieszkanie zaledwie 25 m kwadratowych ubezpieczyłam w promocji za taką kwotę.
|
![]() |
Zależy od stanu domku od 10000 nawet do 120000 zl
|
![]() |
To nie dom tylko woz Drzymaly.
|
![]() |
Szukałem w internecie i nigdzie na stronie ministerstwa nie ma zbiórki Pana Mizerny. Urząd skarbowy nie potwierdza i formacji o zapłaconym podatku od darowizny. Widział ktoś rozliczenia? Sprawozdania?
|
![]() |
Wielki szacunek dla redaktora Marcina Mizery o radnego powiatowego Marka Wocha. Zrobili mega dużo dla Mariana, a kompletnie się ich pomija. Ten dom jest dzięki ich wysiłkowi.OK. Nikt tego nie odbiera. Gdzie można znaleźć rozliczenie pomocy? |
![]() |
Ciekawa jestem gdzie tak tanio za 200 zł ubezpieczają dom, bo ja mieszkanie zaledwie 25 m kwadratowych ubezpieczyłam w promocji za taką kwotę.
Za dom 160m2 ubezpieczony na 220 tyś. płacę 280 zł na cały rok.
|
![]() |
Woch i Mizera nigdy żadnej publicznej zbiórki nie robili. Zrobili jedynie aukcję, z której dochód przekazali na dom dla Mariana. To była inicjatywa społeczna. Więc proszę nie pisać bzdur o urzędach skarbowych czy ministerstwach. Aby to zorganizować wyłożyli własną kasę np. na plakaty. Dali też własne przedmioty. Ale, co by nie zrobić i tak nie ma takiego, co by wszystkim dogodził.
|

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.