Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Pan Marian z Markuszowa stracił w pożarze dom. Darczyńcy pomogli mu zakupić nowy

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 17 stycznia 2020 r. o 20:40 Powrót do artykułu
Znaczy się można się skrzyknąć i coś dobrego zrobić?
Odpowiedz
Tak ja wyobrażam sobie "Solidarność"!
Odpowiedz
I gitarę , gitarę dostał i "piecyk" , można -moszna.
Odpowiedz
Szacunek i ogromne brawa dla wszystkich Państwa. Bez tej pomocy ten człowiek nigdy by nie miał swojego dachu nad głową. ....tak z ciekawości zapytam - ile taki domek może kosztować?
Odpowiedz
Szkoda że o bezdomnych nikt się nie martwi. Mając dom można go za 200 zł rocznie ubezpieczyć.
Odpowiedz
Wielki szacunek dla redaktora Marcina Mizery o radnego powiatowego Marka Wocha. Zrobili mega dużo dla Mariana, a kompletnie się ich pomija. Ten dom jest dzięki ich wysiłkowi.
Odpowiedz
Ciekawa jestem gdzie tak tanio za 200 zł ubezpieczają dom, bo ja mieszkanie zaledwie 25 m kwadratowych ubezpieczyłam w promocji za taką kwotę.
Odpowiedz
Zależy od stanu domku od 10000 nawet do 120000 zl
Odpowiedz
To nie dom tylko woz Drzymaly.
Odpowiedz
Szukałem w internecie i nigdzie na stronie ministerstwa nie ma zbiórki Pana Mizerny. Urząd skarbowy nie potwierdza i formacji o zapłaconym podatku od darowizny. Widział ktoś rozliczenia? Sprawozdania?
Odpowiedz
Wielki szacunek dla redaktora Marcina Mizery o radnego powiatowego Marka Wocha. Zrobili mega dużo dla Mariana, a kompletnie się ich pomija. Ten dom jest dzięki ich wysiłkowi.
 OK. Nikt tego nie odbiera. Gdzie można znaleźć rozliczenie pomocy?
Odpowiedz
Ciekawa jestem gdzie tak tanio za 200 zł ubezpieczają dom, bo ja mieszkanie zaledwie 25 m kwadratowych ubezpieczyłam w promocji za taką kwotę. Za dom 160m2 ubezpieczony na 220 tyś. płacę 280 zł na cały rok.
Odpowiedz
Woch i Mizera nigdy żadnej publicznej zbiórki nie robili. Zrobili jedynie aukcję, z której dochód przekazali na dom dla Mariana. To była inicjatywa społeczna. Więc proszę nie pisać bzdur o urzędach skarbowych czy ministerstwach. Aby to zorganizować wyłożyli własną kasę np. na plakaty. Dali też własne przedmioty. Ale, co by nie zrobić i tak nie ma takiego, co by wszystkim dogodził.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.