Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Pingwin i dwa misie z lodowiska mają imiona

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 20 stycznia 2017 r. o 10:21 Powrót do artykułu
Wszytko fajnie tylko jakość lodu fatalna. Powinny być częstsze przerwy na konserwację. Po kilku godzinach jeździ się jak po kartoflisku, zryte i pełne śniegu. Jest też często zbyt dużo ludzi jednocześnie, nikt tego nie kontroluje. Może też jakiś min zaplecze a nie tylko kilka ławek.
Odpowiedz
Są ferie to i dużo ludzi normalne i nie oczekujmy gładkiej tafli lodu to nie mistrzostwa w jezdzie większość sie uczy i niszczy pokrywe lodu a co chwile nie będą przerywać i wyganiać ludzi bo kija sie to z celem ale ja byłem i nie narzekam ale jak to polsony nie ma nic zle a jak jest to tez zle
Odpowiedz
Puławy mają małe doświadczenie w prowadzeniu ludowiska. W innych miastach przerw technicznych jest kilka w ciągu dnia i to jest standart to samo z ograniczeniem liczby osób przebywających jednocześnie na tafli. Zresztą na to lodowisko wchodzi kto chce z biletem czy beż, jeździ też ile chce i pełno ludzi bez łyżew. Jedynym słowem bałagan. Cikawe kto będzie za to odpowiadał jak coś się stanie.
Odpowiedz
Jarek - Antoni -tadeusz
Odpowiedz
Użytkownik niezarejestrowany napisał:
Są ferie to i dużo ludzi normalne i nie oczekujmy gładkiej tafli lodu to nie mistrzostwa w jezdzie większość sie uczy i niszczy pokrywe lodu a co chwile nie będą przerywać i wyganiać ludzi bo kija sie to z celem ale ja byłem i nie narzekam ale jak to polsony nie ma nic zle a jak jest to tez zle
No pewnie po co gładka talfa? Po co jeżdzić na łyżwach bezpiecznie? Ludzie  powariowaliście już do reszty.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Aby napisać komentarz, należy się zalogować:

Nie publikujemy nic na Twojej tablicy na Facebooku oraz nikomu nie udostępniamy Twoich danych osobistych.
Podczas pierwszego logowania zostaniesz poproszony o wybór swojej nazwy użytkownika.