![]() |
I takimi złomami jak na zajezdni przy dworcu będą wozić dzieci bo parę złotych taniej ???
|
![]() |
Jest tak, gmina ma budżet np. W ilości 100. Na przewozy jest 20 a na wynagrodzenia 15. Jeśli w przetargu wybrano ofertę za 18 to 2 zostaje i najpewniej zwiekszy kwotę na wynagrodzenia do 17. Zatem gdzie ta oszczędność skoro kasy nie ma bo została skonsumowana przez urząd?
|
![]() |
Gdzie czyste powietrze kto im dowody podbija!!!! Na zdjęciu wraki
|
![]() |
Ojjj rago rago zamiast pisać komenty z anonimowych kont weźcie się za swoje szroty francuskie :)
|
![]() |
I bardzo dobrze każdy kij ma dwa końce jak prywatni dymali pksy zanizali stawki zatrudniani na czarno byle kogo z lapanki znam to osobiście i wiem co pisze podstawiali busy na 5 min przed pksem które zabierał większość pasażerów po dambingowych cenach i oczywiscie kto tam widział bilet choć bileterki mieli bilety to były jakieś karteczki dawane pasażerom sam to widziałem a ludziska radocha bo byle taniej to samo z towarami jak były pksy to kierowca był kierowca nie trzeba było magnesów i innych wyłącznik ów żeby oszukiwać a dzisiaj co same dziad transy 2, 3 tys reszta w dietach niestety to prywatni przewoźnicy swoją pazernoscia zachlannoscia i głupota niszczą transport
|
![]() |
uwazam zeby bylo sprawiedliwie to komunikacja państwowa powinna wozić dzieci do szkół!!i to bez śmiesznych przetargów!! szkoły są publiczne, to niech komunikacja będzie państwowa... a wystarczy że prywatne firmy będą wozili normalnych pasażerów... Dajmy możliwość utrzymania się firmie państwowej!!
|
![]() |
A jakimi złomami RAGO wozi dzieci np w gminie baranów ?
|
![]() |
SUPER! Autosany wracają. Mam do nich sentyment, w latach 70. wożono nas autosanami do roboty. Cieszę się, że moje wnuki będą mogły poznać te kultowe autobusy!
|
![]() |
Ważne są roczniki autokarów - a nie wygląd intonuje tez trochę dziwne 2002 nie starsze - czasami starszy nie znaczy gorszy / zły czy wadliwy- pozdrawiam PKS trzeba utrzeć nosa prywaciarzom bo maja się za bogów - kasę telepią a gowno płaca , a kierowca Bogu ducha winny za frajer jeździ
|
![]() |
Tymi złomami co po baranówie wożo to powietrze strach nawet pozostawić
|
![]() |
Zginie trochę ludzi to odechce się wam tych złomów
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|