![]() |
Wreszcie piewcy Tuska (i PO w ogóle) odstawieni na boczny tor. Nie ma ludzi niezastąpionych, a Polskość, wiara i przywiązanie do zakładu powinny być główną przesłanką do powoływania Polaków na wysokie stanowiska .
|
![]() |
Wreszcie piewcy Tuska (i PO w ogóle) odstawieni na boczny tor. Nie ma ludzi niezastąpionych, a Polskość, wiara i przywiązanie do zakładu powinny być główną przesłanką do powoływania Polaków na wysokie stanowiska .Ja akurat nie mam sympatii politycznych i to mogą potwierdzić Ci , którzy mnie znają !!! Ale nade wszystko cenię ludzi , którzy potrafią do swoich myśli przekonać tych możnych tego świata, którzy mają realny wpływ na jego kierunek !!! Nie znam osobiście żadnej osoby zarówno ze starego , jak i nowego zarządu tej spółki , ale napominam o jedno -O Polskę i Rodaków tu chodzi , a nie o waszą prywatę ...!!! |
![]() |
Jeszcze powinni zwolnić panią która przyszła z urzędu pracy z polecenia posla Karpińskiego ona też jest z Platformy Obywatelskiej
|
![]() |
przyszło nowe ... ciekawe na ile
|
![]() |
Szczerze współczuję wszystkim którzy wypisują tu swoje prawdy objawione. Serio myślicie że kogoś to rusza. Prawda jest taka że dla regionu najważniejsze jest to żeby zakład się rozwijał a nie to że ktoś nie lubi pana x czy y.
|
![]() |
Boże ,nie wierzę, by ludzie prości,których przyszłość budowali socjaliści, Ci, przed '89 -tym rokiem i Ci po nim byli , aż tak prymitywni... ?!!! A może i ja jestem w błędzie, bo uważam ,że narodowcy pochodzący od pospolitej gawiedzi potrafią myśleć samodzielnie...??? Daj chociażby jeden znak , aniżeli w Starym Testamencie -DZIESIĘĆ ...!!!A dla tych dociekliwych -DWANAŚCIE ...!!! To wy młodzi , myślący, jesteście nadzieją świata i postępu ... Nie zawiedźcie swych prymitywnych nieraz Rodziców...!!!
|
![]() |
Najlepsze jest to że ludzie niemający żadnego doświadczenia z branżą i nie mówię tylko o ZA dochodzą do stanowisk decyzyjnych.Kiepsko to widzę. Przykład Janów. Przykro na to patrzeć
|
![]() |
Wreszcie piewcy Tuska (i PO w ogóle) odstawieni na boczny tor. Nie ma ludzi niezastąpionych, a Polskość, wiara i przywiązanie do zakładu powinny być główną przesłanką do powoływania Polaków na wysokie stanowiska .O to to dobrze kolega mowi,wiara jest najwazniejsza i przywiazanie do stanowiska,najlepiej az do emerytury :)a kompetencje,kto by sie martwil o takie pierdoly,wazne ze Polak katolik i na tace daje. |
![]() |
Na wysokich stanowiskach zawsze jest walka o władzę. Oby ta władza nie przyćmiła nowym bycia człowiekiem.
|
![]() |
Funkcjonariusze Centralnego Biura Antykorupcyjnego wkroczyli w środę do spółki Kulczyk Holding oraz do byłego prezesa spółki Ciech S.A. Dariusza Krawczyka. Informację potwierdziło CBA.
Oczekujemy na aresztowanie "Ch........ Polski Wschodniej" I rozbicie komuszego
układu w Puławach.
|
![]() |
Wyście już do końca pogłupieli od tych zmian? Janów, CBA i co jeszcze? Albo zarzucanie komuś braku doświadczenia, no ciekawe, poczytaj sobie jeden z drugim http://chemia.wnp.pl/kim-sa-nowi-czlonkowie-zarzadu-pulaw,270885_1_0_0.htmla później się wypowiadaj. Sami dajecie o sobie świadectwo. Anonimowi pseudo-specjaliści.
|
![]() |
Wreszcie piewcy Tuska (i PO w ogóle) odstawieni na boczny tor. Nie ma ludzi niezastąpionych, a Polskość, wiara i przywiązanie do zakładu powinny być główną przesłanką do powoływania Polaków na wysokie stanowiska .Czas na zmianę przy korycie. |
![]() |
paranoja w kaczolandzie udupiaq azoty tak jak stadnine w janowie kto tym razem pozyczyl kase kaczorowi
|
![]() |
Funkcjonariusze Centralnego Biura Antykorupcyjnego wkroczyli w środę do spółki Kulczyk Holding oraz do byłego prezesa spółki Ciech S.A. Dariusza Krawczyka. Informację potwierdziło CBA. Oczekujemy na aresztowanie "Ch........ Polski Wschodniej" I rozbicie komuszegoukładu w Puławach.Wkroczyli no i co antek bez majtek vel trol. |
![]() |
A CO Z MACIEJWSKIMI??????? TEŻ ICH UDUPILIŚCIE .............................TYLE LAT............... I PO TRUPACH DO CELU???????????????????????????/
|
![]() |
remigiusz sugeruję zainwestować kasę w słownik. a koń jaki jest, każdy widzi. jednakże z azotami w puławach nie ma to nic wspólnego. nie wiem co to w ogóle za argument. dajcie firmie działać, a później gadajcie
|
![]() |
remigiusz sugeruję zainwestować kasę w słownik. a koń jaki jest, każdy widzi. jednakże z azotami w puławach nie ma to nic wspólnego. nie wiem co to w ogóle za argument. dajcie firmie działać, a później gadajcietylko po co mu slownik jak nie uzywa polskich znakow a bledu nigdzie nie zrobil? |
![]() |
ups, tobie też coś się omsknęło
tylko po co mu slownik jak nie uzywa polskich znakow a bledu nigdzie nie zrobil? |
![]() |
Co tam kompetencje i merytokracja!
|
![]() |
Najważniejsze żeby była 5cio brygadowka i zmianowe dla pszodownikow pracy bo oni sa sola ziemi tej tej zakladowej.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|